Reese Witherspoon bori se za pravdu u prvom traileru za “The Good Lie”

The Good Lie
Reese Witherspoon u najnovijem filmu želi pomoći četvero sudanskih izbjeglica koji su igrom slučaja završili u njenim rukama.

{youtube}O5mrvffezmM|500|400|0{/youtube}

Film The Good Lie temelji se na istinitoj priči u kojoj se Witherspoon nalazi u ulozi otvorene žene zadužene za pronalazak posla nekolicini ‘Izgubljenih dječaka’ iz Sudana. Naziv Lost Boys dobila je stvarna grupa od preko 20 tisuća izbjeglica koji su u posljednja tri desetljeća pobjegli iz Sudana zbog građanskog rata.

Witherspoon se odjednom nađe angažirana više no što je planirala kada sazna da je sestra jednog izbjeglice još uvijek u Sudanu jer je njen bijeg zaustavio napad na ‘blizance’ 11. rujna. Trailer nam prikazuje kako se ‘izgubljeni dječaci’ snalaze u kulturološkoj izgubljenosti, čudeći se kako Witherspoon još nema muža te provjeravajući s njenim prijateljem ima li u njihovoj blizini lavova ili nekih drugih opasnih životinja.

The Good Lie

Dramu The Good Lie režira Philippe Falardeau po scenariju Margaret Nagle. Uz Witherspoon u filmu glumi Arnold Oceng te Corey Stoll iz serije House of Cards. Film će se premijerno prikazati krajem rujna ove godine. (cinemablend.com, MojTv)