Prvi trailer za “Guardians of the Galaxy”

Guardians of the galaxy

Guardians of the galaxy

Sinoć se u showu Jimmyju Kimmelu pridružio Chris Pratt kako bi zajedno predstavili prvi pravi trailer za novu Marvelovu avanturu Guardians of the Galaxy u kojoj Pratt glumi Petera Quilla, poznatog kao Star Lord

Trailer nam nagovještava kako nas očekuje fantastičan film no za one manje upućene u ‘čuvare svemira’, video nas upoznaje sa svakim likom posebno. Tako upoznajemo Draxa, koji ima kriminalni dosje sa 22 optužbe za ubojstvo i divlja po cijelom svemiru nakon što mu ubiju ženu i obitelj.

Onda je tu Gamora, plaćeni ubojica koju traže zbog najmanje 12 ubojstava. Gamora je zadnja preživjela od naroda Zehoberi. Rocket je antropomorfni rakun, koji je nakon genetskog eksperimenta napravljenog na njemu postao inteligentnije biće sposobno hodati na dvije noge.

Groot je humanoidna biljka sa Taluhije te je u posljednje vrijeme u kombinaciji sa Rocketom, kojem služi kao osobni snagator. Na kraju je tu i Peter Quill koji o sebi misli da je nitkov no zapravo je sitni kriminalac, tražen samo zbog manjih napada, opijanja na javnom mjestu i prijevare. (Youtube, MojTv.hr))

{youtube}pTZ2Tp9yXyM|500|400|0{/youtube}