Poziv svim pravašima na svepravaško ujedinjenje

hsp jedina prava

HSP OBŽ: HSP je dom svih pravaša

hsp  jedina prava

Nakon ostavke na mjesto predsjednice HSP AS i istupanja iz te stranke donedavne predsjednice Ruže Tomašić, te današnjeg istupanja iz članstva svih članova HSP AS u Osječko baranjskoj županiji, Hrvatska stranka prava – HSP, Osječko baranjske županije objavljuje slijedeći poziv

Predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb u dva navrata je pozvao sve iskrene pravašice i pravaše, simpatizere i članove, na pravaško jedinstvo i konačno ujedinjenje svih pravaša.
Slijedom toga i događaja koji se odvijaju na terenu u ime Županijskog vijeća Hrvatske stranke prava pozivamo sve istinske pravaše s područja Osječko baranjske županije da nam se pridruže, da se vrate tamo gdje je mjesto svakom istinskom pravašu i domoljubu.

Hrvatska stranka prava kao najstarija politička stranka u Hrvatskoj je uvijek zastupala i poticala hrvatske nacionalne interese u svome političkom programu, a samo ujedinjeni imati ćemo respektabilnu snagu koje će se plašiti svi oni kojima Hrvatska nije cilj već sredstvo.

Naš projekt „HSP JE DOM SVIH PRAVAŠA” dovesti ćemo do kraja. Onima kojima ne odgovara jaki i snažan HSP svim silama će se truditi da to spriječe, ali HSP je u svojoj 153-godišnjoj povijesti pokazao da ga ni gore napadi nisu spriječili u političkom djelovanju i borbi za Hrvatsku čak ni u vremenima kada je to značilo i životnu pogibelj.

Posebno pozivamo vijećnike u Gradskim i općinskim vijećima i Županijskoj skupštini da se vrate u HSP i da zajedno nastavimo djelovati za dobrobit svih stanovnika Osječko baranjske županije.

Prilika je ovo za ujedinjenje svih hrvatskih pravaša koju ne smijemo propustiti jer samo ujedinjeni možemo promijeniti aktualnu, nesposobnu, antihrvatsku i antikršćansku vlast.”

hsp obž