Počinje još jedan PIF!

mottram

mottram

Predstavom “U trenu” Stephena Mottrama, večeras u 20.00. sati. na Sceni Travno počinje još jedan – PIF, Međunarodni festival kazališta lutaka. 47. godinu za redom PIF nudi veoma bogat sadržaj, s puno lutkarskih predstava

Od 15. do 20. rujna PIF će okupiti goste iz osam zemalja te predstaviti 16 predstava u službenoj konkurenciji, dva ulična performansa, dvije studentske predstave i dvije lutkarske skupine djece i mladih iz Zagreba.

Osim predstava, svaki će se dan održavati i zanimljive radionice. Ulaz na sve predstave 15 kuna za djecu te 30 kuna za odrasle. Svi programi na otvorenom pak, besplatni su kao i cijeli program na dan zatvaranja.

U 20 sati na Sceni Travno PIF će svečano otvoriti gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, a publika će na otvorenju moći uživati u briljantnoj predstavi britanskog lutkara Stephena Mottrama U trenu. Predstava je niz bajkovitih priča praćenih glazbom koja je posebno skladana za predstavu, a proces izrade marioneta koje se koriste u predstavi bio je utemeljen na prethodnom istraživanju ljudskog pokreta.

Više informacija i program Festivala dostupni su na stranici www.pif.hr