Skip to content

Petru Graši visoki ulaz na HR TOP 40, Vatra i dalje na vrhu

petar graso

Visoki ulaz i to odmah na drugo mjesto službene nacionalne liste radijskih singlova HR TOP 40 zabilježio je Petar Grašo s pjesmom Uvik isti. U samo tjedan dana emitiranja pjesma je osvojila srca publike, radijskih urednika, ali i stručnog žirija koji je upravo ovoj pjesmi uručio prvu nagradu na Splitskom festivalu.

Očito je povratak Petra Graše na glazbenu scenu i to nakon dugogodišnje stanke rezultirao odličnim reakcijama kod publike, a evo i što on kaže o uspjehu pjesme: Unatoč svim nagradama koje je pjesma na festivalu dobila, najveća potvrda je kada osjetiš da se primila u ljudska srca. Ja sam se svoje publike neopisivo zaželio, a raduje me da se očito i ona zaželjela mene. To mi je velik poticaj da dovršim što prije materijale za novi album.

Četrnaesti tjedan vodeću poziciju drži Vatra s pjesmom Tango, a broj 3 kao i prošlog puta rezerviran je za Grettu feat. Geby koji pjevaju Malena.

Ovaj put sustav PlayKontrol zabilježio je čak 11 novih pjesama, pa su tako među 40 najslušanijih radijskih singlova osim Petra Graše ušli i: Bang Bang – Nešto me pogodilo, Hari Rončević – Kad zapiva Dalmacija, Mila Elegović – Kradljivica srca, Jurica Pađen & Aerodrom- Mila moja, Gego feat. Cubismo – Recite mi, Tomislav Bralić & Klapa Intrade – Cviće, Carla Belovari & Neno Belan – Nama najbolji, Mladen Grdović – Samo more to zna, Lidija Bačić – Krivi čovjek i Luka Nižetić – Upomoć.