Novi ‘Terminator’ bit će dobar kao i onaj stari!

sabotage still

Pravi Terminator obećao je kako će novi film biti baš poput onih starih, možda čak i bolji!

Neki dan u SAD-u je održana konferencija za novinare uz predstavljanje novog filma Arnolda Schwarzeneggera, akcijski krimić Sabotaža, na kojoj je za Collider glumac ekskluzivno otkrio što misli o svojim sadašnjim i budućim ulogama (povratak Terminator franšizi, repriziranje uloge Conana u novoj Legendi o Conanu i nastavak Blizanaca radnog naziva Triplets).

Nedavno smo saznali kako se glumac veseli novom Terminatoru čije snimanje počinje u travnju, no kaže kako se još nisu odlučili hoće li film biti PG-13 ili R, ali definitivno će biti puno akcije, odličnih vizualnih efekata, a i sam naslov Terminator: Genesis još nije konačan.

“Genijalno je što franšiza postoji i nakon 30 godina, a još je bolji osjećaj kad te pozovu da se vratiš svojoj ulozi. Isto kao što su me pozvali na snimanje nastavka Blizanaca, to je 25 godina nakon što je film snimljen! Izgleda da to nije ništa jer ću biti Conan nakon 34 ili 35 godina…”

Glumac kaže kako ima odličan osjećaj za novi nastavak Terminatora i objašnjava zašto i dalje glumi u akcijskim filmovima: “Sve ovo ne bi bilo moguće da nisam ostao u dobroj formi. Još uvijek sam na naslovnicama raznih bodybuilderskih časopisa pa me ljudi vide i u takvim filmovima.”

Nakon Sabotaže, Schwarzeneggera ćemo gledati u hororu Maggie te u akciji Plaćenici 3, a nakon rada na Terminatoru: Genesis slijedi još jedna akcija The Legend of Conan te format u kojem ga dugo nismo gledali: komedija Triplets u kojoj Danny DeVito također reprizira svoju ulogu! (MojTv)