Skip to content

Natječaj: Grad vidljivih žena

Ženska akcija Rijeka (ŽAR), povodom obilježavanja 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama, organizira izložbu fotografija na temu „Grad vidljivih žena" kojom javnosti želi ukazati, uz oživljavanje aktivnosti ove udruge, na potrebu snažnijeg promoviranja ženske umjetnosti na riječkom području. Izložba je zamišljena na način da kroz fotografije struji ideja grada, i to ženskog grada, grada u kojemu su žene vidljive, prisutne, ostvarene, snažne.
Pozivamo sve djevojke i žene, umjetnice i one koje se tako osjećaju da od 1. listopada do 15. studenog pošalju svoje fotografije (30X40 ili izvedeno iz tog formata) na zadanu temu i doprinesu svojim sudjelovanjem u predstojećoj akciji. Uz fotografiju je potrebno poslati ime i prezime autorice, adresu i telefonski broj, te naziv fotografije i kratko objašnjenje iste.

Radove dostaviti na:

poštom na adresu:

Sara Meszaros
Ul. Marči 19A
51000 Rijeka
ili osobno donijeti na spomenutu adresu
ili na mail:   grad.vidljivih.zena@mail.com

ili dogovoriti preuzimanje od strane članice ŽAR-a putem brojeva: 051 411-585 ili 091 577-1454

Krajnji rok za predaju radova je 15. studeni 2009.
Izložba će trajati od 25. studenog (Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama) do 10. prosinca (Dan ljudskih prava) u galeriji «Kružna», a 12 najboljih fotografija (prema ocjenama publike) bit će uvršteno u kalendar udruge za 2010. godinu.

Blanka Hatibović i Sara Meszaros

Akademija-Art.net

See also  HNS objavio fotografije izgrednika iz Milana!