Predsjednik Republike, ne guverner kolonije

ivan bavcevic

Predvodnici i sluge, ne vladari naroda

Poziv na predstavljanje predsjedničkog antivirusnog programa i konferenciju za medije nezavisnog predsjedničkog kandidata Ivana Bavčevića.

Pozivamo Vas na predstavljanje programa za nezavisnu kandidaturu na predsjedničkim izborima koje će Ivan Bavčević održati u Novinarskom domu u Zagrebu u utorak, 25. studenoga 2014. s početkom u 11 sati.

U sklopu predstavljanja bit će održana i konferencija za medije kao otvorena komunikacija s novinarima.

Ivan Bavčević zastupa i donosi državni suverenitet na svim poljima i osigurava istinsku hrvatsku samostalnost i ravnopravnu međuovisnost s ostalim narodima svijeta. Hrvatska je izgubila svoju prehrambenu, energetsku, monetarnu, vojnu, intelektualnu, političku, medicinsku i kulturnu neovisnost čime je izgubila i suverenitet kao glavni čimbenik državnosti. Hrvatska za koju su se mnogi borili i poginuli izgubljena je, a sada nam predstoji osnivanje i izgradnja nove slobodne države temeljene na svjesnosti, zajedništvu, suradnji, zdravom razumu, naprednom razmišljanju, nesebičnosti, darežljivosti, ljudskim vrijednostima i istinskoj ljubavi prema čovjeku i zemlji. Prvi korak prema slobodi je osvijestiti i priznati sebi da si zarobljen. Nakon toga postaje jasno što činiti.

Antivirusni predsjednički program resetira i čisti one zaražene državne sisteme koji su postali sami sebi svrha te više nisu na pravu službu ljudima. U ovom kratkom prijepodnevnom druženju Ivan će predstaviti viziju slobodne Hrvatske, države za novo doba, te svoju konkretnu ulogu i djelovanje kako predsjednik ne bi bio stolna lampa Pantovčaka, već jasan i čvrst glas naroda te iskren i odlučan predvodnik. Ovom predsjedničkom opcijom biramo viziju, a ne proviziju.

JEDAN GLAS ZA SVE NAS
Ivan Bavčević
JEDAN OD NAS

ib

Izborni tim Ivana Bavčevića
mediji@predsjednik.net