Miljenka Šepić: Samostalna izložba Livade, 2010.-2014.

miljenka sepis livada 2

Otvorenje izložbe Miljenke Šepić: Livade 2010.-2014. u Umjetničkom paviljonu „Juraj Šporer” Hrvatskog muzeja turizma u Opatiji održat će se u četvrtak, 24.srpnja 2014. u 19h

miljenka sepis livada 2

Miljenka Šepić za svoje slikarstvo neposredno nadahnuće nalazi u krajoliku, od kojega polazi i u kojem stvara. Pritom umjetnica ne opisuje prirodu, već je na nov i drukčiji način transkribira.(V.S.G.)

Miljenka Šepić rođena je 1955. u Opatiji, diplomirala je 1978. na Odjelu za likovnu umjetnost Pedagoške akademije u Rijeci te je također diplomirala slikarstvo u klasi prof. Carmela Zottija na Accademiji di Belle Arti u Veneciji. Stručno se usavršavala u Stuttgartu, studijski boravila u Parizu, dobitnica je mnogih međunarodnih nagrada za slikarstvo.
Od 1985.djeluje kao samostalna umjetnica. Živi i radi u Opatiji.

miljenka sepis livada 1

Uz izložbu Miljenke Šepić „Livade”:

Autorsko vođenje kroz izložbu
U četvrtak, 31.7. 2014. u 19 sati
Vođenje kroz izložbu LIVADE, s autoricom izložbe, akad.sl. Miljenkom Šepić
Ulaz slobodan

Obiteljska likovna radionica Spektar
U petak i subotu, 1. i 2. 8. 2014.od 18 do 20 sati
OBITELJSKA LIKOVNA RADIONICA SPEKTAR, UČENJE O BOJI
SPEKTAR je sistem učenja o boji, slikanje prema zadanim uputstvima. U programu obiteljske radionice je učenje o boji i slikanje cvijeća. Cijena radionice je 100kn po osobi/ u cijenu je uključen i slikarski materijal/. Prijave na: miljenka.sepic@ri.t-com.hr.

Prezentacija drugog izdanja knjižice HRAST QUERCIA OAK EICHE
U četvrtak, 31.7., autorica će prezentirati drugo izdanje knjižice HRAST QUERCIA OAK EICHE i primjerke podijeliti posjetiteljima.