Mikulić: Bandić vlada faraonski

mikulic

mikulic

Čak tjedan dana trebalo je gradskom HDZ-u da reagira na davanje Sportsko – rekreacijskog centra Svetice Hrvatskom nogometnom savezu za izgradnju kampa. I to prije samog javnog natječaja! Poručuju, to je faraonski način upravljanja – kojim Bandić započinje kampanju za premijera.

Gradski HDZ protivi se davanju Sportsko – rekreacijskog centra Svetice Hrvatskom nogometnom savezu. Gradonačelnik Milan Bandić ponaša se, tvrdi predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Andrija Mikulić, kao da dijeli vlastitu imovinu. “Gradonačelnik dijeli gradsku imovinu kao i inače bez natječaja. Uručuje ključeve putem svog pročelnika bez natječaja za gradski prostor. Mi držimo da je to jedan od njegovih faraonskih poteza, populističkih, jer on faraonski vlada, misli da je faraon.”

Njegov stranački kolega Mario Župan također ne odobrava odluku da lokacija Nogometnog kampa bude na Sveticama, gdje bi trebao biti bazen i ostati atletska staza. “Mi jesmo za gradnju kampa, ali ne na ovoj lokaciji i ne na taj način. Tu imamo i bazen, koji do dana danas nije završen, koji je bio tradicija, imamo atletsku stazu i djecu koja se okupljaju na njoj. Na kraju krajeva svi se sjećamo rukometnog prvenstva, tu je u GUP-u zabilježeno da će se raditi rukometni dom.”

Mikulić je komentirao Bandićevu kandidaturu na skorašnjim izborima: “Objavljivanjem kandidature on šteti Gradu Zagrebu, građankama i građanima Zagreba i samo i isključivo radi u svoju političku korist.”

HDZ-ovci su ogorčeni i zbog toga što su za cijelu priču doznali iz medija. (Foto: Patrik Macek/PIXSELL, AK/Radio.hrt.hr/radio-sljeme)