Masovna tučnjava i dva prekida u Pioniru

tucnjava
Nakon tri sata i 16 minuta, pred ispražnjenim tribinama, završen je prvi susret finalne serije Superlige Srbije. Zvezda je pobijedila Partizan 97:88, ali teško će biti našim susjedima zaboraviti ružne scene koje su obilježile još jedan okršaj “večitih”, piše košarka.org.

{youtube}STwxF-8BJrw|500|400|0{/youtube}

Susret je prekidan dva puta: prvi put u 28. minuti kada je trener Partizana Duško Vujošević povukao svoju momčad s parketa. Dogodilo se to pri Zvezdinom vodstvu 61:53. Dule je bio revoltiran dosuđenim četvrtim prekršajem Bertansa (na Blažiču) i pozvao je svoje igrače da ga slijede u svlačionicu.

Nakon toga su pripadnici obje skupine navijača ubacivale tvrde predmete na parket, a suci su prekinuli utakmicu. Igrači Partizana su se nakon deset minuta ipak vratili na parket i susret je nastavljen.

Četiri minute kasnije došlo je do novog prekida koji je trajao oko sat vremena. Zaiskrilo je između Milutinova i Nelsona koji je protivničkog igrača udario laktom. Milutinov mu je prišao i uhvatio ga za glavu, a u pomoć mu je priskočio suigrač Radenović. Poslije toga više se nije znalo tko koga udara, a “podivljali” su i navijači koji su bodrili svoje ljubimce u hrvačko-boksačkom obračunu.

tucnjava