Skip to content

Lopovski Tportal nasrnuo na HOS-ovce i branitelje Vukovara

hosvuk

– Država financira ustašku ikonografiju i Za dom – spremni – piše Tportal. Koliko lopovski hrvatski mediji preziru hrvatske branitelje možda se najbolje vidi na primjeru Tportala, lopovskog portala koji se indirektno nalazi na grbači hrvatske sirotinje s obzirom da je riječ i o portalu Hrvatskog telekoma koga bi bilo bez lopova u medijima, ali ne bi bilo bez hrvatskih branitelja. Zamislite licemjerja, operateri Hrvatskog telekoma uporno zovu i maltretiraju hrvatske građane nudeći im razne usluge po basnoslovnim cijenama, a istovremeno Tportal širi mržnju prema tim istim građanima piše Tinolovka-news.

Dakle, lopovski portal, koji je pljačkao po internetu, krao fotografije i članke na koje nije imao pravo zbog čega su i platili oko 50 000 eura, o čemu su pisali svi hrvatski mediji, osim lopovskog portala, napada branitelje. Dakle, lopovski portal obećao je da više nikad neće pljačkati te su kao polog platili kaznu, naravno, nitko im ne vjeruje rukovodeći se starom činjenicom tko krade taj i laže, lopovski portal radi i jedno i drugo. S jedne strane lažu, s druge strane kradu. Sjećate li se kako su lopine uoči referenduma o braku izmislile izjavu čelnice građanske inicijative ‘U ime obitelji’, Željke Markić? Lopine su se ispričale, međutim, štetu nisu uspjele popraviti. Nakon takvih laži, nakon krađa i prevara, tko im još vjeruje, ako je normalan?

Lopovski portal, u suradnji s jednim drugim, marginalnim, profašističkim portalom, optužio je hrvatske branitelje, HOS-ovce, da su skloni ustaštvu, ustaškoj ikonografiji i to samo zbog jednog pozdrava, pogađate, ‘Za dom – spremni’, koji su koristili HOS-ovci tijekom krvave bitke za Vukovar. Bilo je to u vremenu kad se Soreseva banda, predvođena ‘didom sa Šolte’, bogatila, kad su naši roditelji, makar bili i HOS-ovci, ginuli u Vukovaru dok je glava legalnog ratnog profitera Mudrinića bivala sve veća, kako je rat odmicao kod Mudrinića su se primjećivale dvije promjene, rast glave te debljanje aktovke. Nakon što je rat završio Mudrinć je imao barem pedeset kilograma više.

Zna li lopovski portal, koji je nasrnuo i na pokojnu predsjednicu Nezavisnih dragovoljaca Hrvatske, Slavicu Hruškar, da su HOS-ovci, za razliku od Soroseve bande, bili najhrabriji branitelji Vukovara? Oni, dakle, HOS-ovci, su omogućili ‘didi sa Šolte’ da se opija i prežderava u vrijeme rata, da proganja ljubavnice…, tako su nastale dvije Hrvatske, s jedne strane branitelji, invalidi i bogalji, sirotinja, s druge strane fašisti, bitange, ratni profiteri i ‘dida sa Šolte.’ Kakve veze, naposljetku, HOS ima s ustaštvom ako znamo da se HOS-ovci uopće ne spominju u negativnom kontekstu, odnosno, kada znamo da se radi o ljudima -vojnicima, što su priznali i ekstremni hrvatski ljevičari, koji nisu činili zločine? Jedno je borbena ikonografija koja je motivirala mlade ljude da brane Hrvatsku, da spašavaju vlastite živote i živote svojih obitelji, a nešto sasvim drugo su djela i činjenice s terena. Znate li možda bilo kojeg novinara Tportala koji je branio Vukovar, ne računajući, naravno, ‘didu sa Šolte’ i malog parazita duge, masne, kose Robija?

Ustaška ikonografija je u Hrvatskoj zabranjena, to, nažalost, nitko nije rekao Stjepanu Mesiću, ali je i lopovluk zabranjen. Ili možda nije? (Tinolovka-news)