Bez obzira na to što tko misli o Kolindi Grabar Kitarović ili o trilateralnoj komisiji ili o mnogo čemu drugome, Hrvatska se mora izvući iz zmijskog daviteljskog stiska bijele sotone

veliborDragi prijatelji, Hrvatice i Hrvati! Ne nasjedajte na trik koji kaže: “Svi su oni isti. Povećajte broj nevažećih listića”. To je udbaški trik kojim se pokušava spasiti Josipović. U drugom krugu više nema izbora nego referendum. Hoće li postojati neovisna i ponosna Hrvatska ili “druga republika” koja će se klanjati srbijanskim četnicima. Bez obzira na to što tko misli o Kolindi Grabar Kitarović ili o trilateralnoj komisiji ili o mnogo čemu drugome, Hrvatska se mora izvući iz zmijskog daviteljskog stiska bijele sotone. Ni jedan Hrvat ne bi trebao zaokružiti ime Ivo Josipović ako barem malo voli sebe i svoju djecu. To posebno vrijedi za ljude koji su u prvom krugu povjerovali mladom demagogu. Prevario vas je. Nije njemu stalo do vas i vaše sudbine, nego do vlasti. Dođe li na vlast prodati će vas već prvi dan.

Sada je čas reći jasno i bez oklijevanja. Svi za Kolindu da nam država ne potone u još dublje balkanske ponore. Kolinda Grabar Kitarović je jedina opcija koja nam je preostala. To je zadnja prigoda za očuvanje države koju su mnoge generacije krvlju stvarale. Ako nas Josipović uspije uvaliti u neku treću Jugoslaviju ili „region”, naša djeca će svojom krvlju plaćati našu pogrešku, kao što smo mi 1991. plaćali pogrešku naših očeva i majki iz 1945.