Skip to content

Izraelska diva Noa u petak prvi put u Hrvatskoj

NOA B2

NOA, pjevačica koja svojom interpretacijom zaustavlja dah publici diljem svijeta podjednako kao i glazbenim znalcima, po prvi puta nastupit će u Hrvatskoj

i to u Zadru, u petak, 4. srpnja na Poljani Šime Budinića s početkom u 21 i 30 h.

U sklopu 20. Zadarskog kazališnog ljeta u petak 4. srpnja, na Poljani Šime Budinića, po prvi puta u Hrvatskoj, nastupit će izraelska ali i svjetska glazbena diva Noa koja je svojim glasom i umjetničkom interpretacijom osvojila najprestižnije svjetske pozornice kao što su Colosseum, Carnegie Hall, Barbican, Olympiju.

Hrvatska javnost pamti je po izvedbi Beautiful that way, naslovnoj pjesmi Oscarom nagrađenog filma Život je lijep.

Prvi Noin album producirao je legendarni Pat Metheny koji na njezinom posljednjem uratku Love Medicine sudjeluje i kao skladatelj. Upravo ovaj album biti će predstavljen zadarskoj publici a egzotičan, baršunast i neodoljiv Noin glas, u pratnji gitarista Gil Dora, kontrabasista Adam Ben Ezre te udaraljkaša Gadi Seria najbolja su pozivnica na ovaj koncert koji svakako ne smijete propustiti.

Jedan od najljepših dijelova stare gradske jezgre Zadra, nedavno obnovljena Poljana Šime Budinića, koja je svoje mjesto našla uz pročelje Kneževe palače sa jedne strane te uz crkvu sv. Šime sa druge, zadarska je ljetna pozornica na kojem će se održati ovaj world music spektakl. Potpuni mediteranski ugođaj ostvarit će se upravo spojem Noinog specifičnog glasa i mediteransko – egzotične glazbe koja će ispunjavati stoljetni prostor arhitektonski nadasve zanimljive, preuređene, gradske lokacije.

Cijena ulaznica je 70,00 kuna a istu možete kupiti na blagajni HNK Zadar, svakim radnim danom od 11:00 do 13:00 te od 19:00 do 21:00 sat ali i na mjestu održavanja programa 30 minuta prije početka.

 

Petak, 4.7. 2014.
HNK Zadar, Poljana Šime Budinića
21:30 h

world music

From Jeruzalem to Napoli

Predstavljanje albuma Love Medicine

NOA

NOA, vokal

Gil DOR, gitara

Adam BEN EZRA, kontrabas

Gadi SERI, udaraljke

Optimized by Optimole