Izračun na ploči o primanjima branitelja 100-postotnih ratnih vojnih invalida nije točan ni jasan

matic 08

Ministar branitelja nam je izračunao i dokazao što je više amputacija to su i primanja veća, a to nije dobro čak je i sramotno. S tim bi proporcionalno trebala biti veća i sramota Hrvata koji potpuno suosjećaju s našim braniteljima i 100%-nim invalidima koji jako trpe.

matic 08Ministar branitelja Predrag Matić, koji je očito nešto specijalno htio poručiti hrvatskim građanima, izračunao je na ploči kako su podaci od gotovo 25.000 kuna primanja koje je iznio za predsjednika Udruge 100-postotnih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata gospodina Đuru Glogoškog točni i vidljivi u Zakonu o pravima hrvatskih branitelja te da građani imaju pravo znati kolika su ona s obzirom da se financiraju iz proračuna.

Međutim, uz ovaj licemjerni i zastrašujući ispis koji hrvatski narod mora podnositi, nije specificirano za iznos od 3.604,56 kn, i druge iznose, odnosi li se ispis na amputirani jedan ekstremitet, za dva ekstremiteta ili na neku drugu amputaciju ili na nešto od brojnih drugih invalidnosti ili kroničnih bolestiju koje naši heroji  iz minute u minutu podnose.

Ministar nam je izračunao i dokazao što je više amputacija to su i primanja veća, a to nije dobro čak je i sramotno. S tim bi proporcionalno trebala biti veća i sramota Hrvata koji potpuno suosjećaju s našim braniteljima i 100%-nim invalidima koji jako trpe.

Na koje sve načine i što se sve želi poručiti i postići i do kud se sve to ide. Sramota. Vjerujemo da će sve to prestati. Pogledajte video

{youtube}WkEOveaO4fY|500|400|0{/youtube}