Skip to content

Izlažu Grlić, Ivanišić, Markić, Šandrk i Tomasović

Skupna izložba, na kojoj se predstavljaju slikari i slikarice Martina Grlić, Andrija Ivanišić, Darko Markić, Stjepan Šandrk te Ivan Tomasović, otvara se 4. prosinca 2009. godine, u galeriji Stančić u Zagrebu.

Martina Grić rođena je u Zagrebu 1982. godine. Diplomirala je slikarstvo na ALU Zagreb 2009. godine u klasi prof. D. Jurića: Sudjelovala je na više skupnih žiriranih izložbi.

Andrija Ivanišić je rođen u Osijeku 1983. godine: Diplomirao je slikarstvo na ALU Zagreb 2007. godine u klasi prof. I. Rončevića. Izlagao je na 3 samostalne izložbe u Zagrebu i Valpovu i na više skupnih žiriranih izložbi. Živi i radi u Valpovu.

Darko Markić je rođen 1983. godine u Vukovaru. Diplomirao je na ALU Zagreb (smjer grafika) u klasi prof. A. Kuduza. Izlagao je na 4 samostalnih izložbi u Zagrebu, Koprivnici i Križevcima. Sudjelovao je na više skupnih žiriranih izložbi u zemlji i inozemstvu. Živi i radi u Koprivnici.

Stjepan Šandrk je rođen 1984. godine u Osijeku. Diplomirao je slikarstvo na ALU Zagreb 2006. godine u klasi prof. I. Rončevića. 2007. godine upisao je poslijediplomski doktorski studij slikarstva na ALU Zagreb. Sudjelovao je na više skupnih žiriranih izložbi u zemlji i inozemstvu. Živi i radi u Zagrebu.

Ivan Tomasović je rođen u Zagrebu 1982. godine. Diplomirao je slikarstvo na ALU Zagreb 2007. godine u klasi prof. I. Rončevića. 2008. godine upisao je poslijediplomski doktorski studij slikarstva na ALU Zagreb. Sudjelovao je na više skupnih žiriranih izložbi u zemlji i inozemstvu. Živi i radi u Zagrebu.

Akademija-Art.net

See also  Odabrani pobjednici Erste fragmenata 8