Impulse festival u Rijeci – promocija urbane kulture

impulse

impulse

Iza naziva Impulse stoji višednevno festivalsko događanje kojem je osnovni cilj promocija urbane kulture, posebno njenog glazbenog segmenta. Manifestacije koje će se odvijati tijekom trajanja festivala kroz različite medije i događaje (koncerti, filmovi, likovna umjetnost, tribine) bave se glazbom koja je okosnica i poveznica festivala

Promišljanje glazbe kroz različite umjetničke forme i medije otvara nove, drugačije poglede na samu glazbu, te općenito na koncertnu i klupsku kulturu. U duhu toga tu je i slogan, ‘Music is everywhere’, koji na jednostavan i međunarodni način komunicira, ali i zaokružuje programsku shemu festivala.

Organizatori: Udruga Diston i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci

Partneri u provedbi programa: Sveučilište u Rijeci; MMSU Rijeka; Dis-patch kolektiv Beograd; Glazbeni centar Rijeka; Fade In, Zagreb; Omladinski hostel Rijeka; Grad Rijeka-odjel za kulturu; Korzo.net; udruga Poligon,Rijeka; Surogat doo; Art-kino Croatia; Wiener osiguranje Vienna Insurance Group; Udruga RARE Vinkovci; SU Molekula; MojaRijeka; Radio Korzo; Raveologija.