I hrvatski izlagači na bečkom sajamu turizma 2014.

c Reed Exhibitions Messe Wien

Iako je i u Beču u siječnju najčešće hladno i sivo, postoji ipak jedno mjesto gdje se može uživati u pravom ljetnom ugođaju

Riječ je o bečkom sajmu turizma (Ferienmesse Wien) koji će se održati od 16. do 19. siječnja ove godine i koji će okupiti preko 700 izlagača iz 70 zemalja, među njima i 13 izlagača iz Hrvatske (http://www.ferien-messe.at/2014/Kroatien-p92025/).

Ljetni feeling u zimskoj sezoni

Zimsko vrijeme zapravo i jest pravo vrijeme za rezerviranje godišnjeg odmora. I to onog ljetnog. Jer iako u ovo doba godine mnogi najprije pomišljaju na skijanje, pripreme za sezonu ljetnih putovanja 2014. godine u punom su jeku.

Bečki sajam godišnjih odmora svojom jedinstvenom ponudom posjetitelje želi animirati da poduzmu ono, što su oduvijek željeli. Stoga će više 700 izlagača iz cijelog svijeta u okviru ovog sajma predstaviti svoju ponudu godišnjih odmora, putovanja i aktivnosti za slobodno vrijeme. Nigdje drugdje u Austriji posjetitelji ne mogu naći tako opsežnu i svestranu ponudu, počevši od gradskih putovanja, preko obiteljskih putovanja do avanturističkog godišnjeg odmora ili wellnessa.

Pored turističkih destinacija iz cijelog svijeta posjetiteljima će biti ponuđen i veliki broj domaćih, austrijskih odredišta. Veliki inozemni partner ovogodišnjeg bečkog sajma turizma je Njemačka, čije je prezentacijsko težište Baltičko more.

Kao popratni program sajma najavljeni su mnogobrojni glazbeni nastupi, kulinarske prezentacije egzotičnih jela te nagrade igre koje će najsretnije odvesti u daleke zemlje svijeta.