Gretta feat. Geby na korak do Vatre

gretta

gretta

Iako ove godine slave desetu obljetnicu ovo im je prvi duet, ali itekako uspješan. Suradnja Grette s pjevačicom Martinom Geber u pjesmi Malena stigla je na samo korak do vrha HR TOP 40.

“Presretni smo što smo već 18 tjedana u samom vrhu liste HR TOP 40. Drago nam je da su se mnogi ljudi poistovjetili s pjesmom i zahvaljujemo svima koji su omogućili da se “Malena” ovdje zadrži toliko dugo. Ovo je stvarno velika stvar za nas i zaista uživamo u ovom trenutku!”, komentirali su iz Grette.

Posljednje dane kolovoza i početak rujna ipak je obilježila Vatra i pjesma Tango koja je ponovno bila najemitiraniji radijski singl. Treće mjesto rezervirano je za Nenu Belana & Fiumense i pjesmu Daj mi, daj.

A evo i koji su se izvođači i pjesme probili do broja 10 najslušanijih pjesama domaćeg radijskog etera: Colonia – Feniks, Tony Cetinski – Žena nad ženama, Petar Grašo- Uvik isti, Pavel – Čuvaj me, Magazin- No,no,no, Ivan Zak – Duguješ mi ljeto i Sara Škugor – Doći ćeš ti meni.

Ovaj put nije nedostajalo novih ulaza, pa su se tako listi HR TOP 40 pridružili i dečki iz TBF-a koji na 28. mjestu poručuju Neću ti ništa, ali i Grupa Vigor sa svojom novom pjesmom naziva Da sam ja on. 

{youtube}lKTXI4m6MdI|500|400|0{/youtube}