Direktorica HEP-a – Zaposlila sina, kćer, snahu i zeta

struju-platili-150-kuna-a-naknadu-hep-u-cak

struju-platili-150-kuna-a-naknadu-hep-u-cak

Uprava HEP-a dala je suglasnost svojoj tvrtki kćeri, Skupštini HEP distribucije, za smjenu predsjednice uprave te tvrtke – Ljiljane Čule, koju smatra odgovornom zbog sporog reagiranja u slučaju lažne diplome Valtera Krizmanića, direktora Elektroistre.

“Što se tiče gospođe Čulo, Uprava je donijela odluke koje je donijela, i zasad bih se zadržao na tome”, rekao je u utorak predsjednik Uprave HEP-a Tomislav Šerić.

HNS-ovku Ljiljanu Čule krive su odluke stajale pozicije; navodno je ona Krizmaniću, koji ima lažnu diplomu inženjera elektrotehnike sa Sarajevskog sveučilišta, dala posao, i to nakon što je smijenila Davora Miškovića, magistra elektrotehnike.

U HEP-u je zaposlila i četvero članova svoje rodbine. Sin Ljiljane Čule, kako doznaje Večernji list, radi u Elektri Zagreb, kći u tvrtki HEP odmor i rekreacija, snaha u kadrovskoj službi, a zet u Sektoru za informatiku HEP distribucije.

Direktor HEP-a Šerić na upite hoće li se ići u reviziju zapošljavanja, rekao je kako je uvjeren da će se pokazati da je sve u redu. (Foto: Dreamstime, Jutarnji.hr)