“Blondie” na Špancirfestu!

zvonimirKamenar (1)
Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Špancirfesta, objavila je na internetskim stranicama koncertni program 16. festivala dobrih emocija koji će se od 22. do 31. kolovoza održati u Varaždinu, a među izvođačima je i “Blondie” s Debbie Harry.

Organizatori ističu da će biti koncerata za sve naraštaje i za svačiji ukus, a objavljen je raspored za najveću pozornicu, onu podno zidina Staroga grada.
Prvi koncert na toj pozornici na programu je drugog dana Špancirfesta, u subotu, 23. kolovoza, kada će nastupiti slovenski “Laibach” i “Siddartha”. Sljedećeg dana nastupaju “2Cellos” i “Urban&4”.

U ponedjeljak, 25. kolovoza nastupit će zagrebački “Malehookers” i kultni sastav iz New Yorka “Blondie” s Debbie Harry. “Blondie” će u Varaždinu predstaviti novi dvostruki album, izdan u svibnju.

Nakon toga na pozornici kod Staroga grada u petak, 29. kolovoza, nastupit će Kiril Džajkovski te londonski Stereo MC’s. Sljedeći dan koncert će održati hrvatski izvođači – turbofolk-punk band “Brkovi”, “Kawasaki 3P” i “Punčke”.

Zadnji dan Špancirfesta rezerviran je za koncert Parnog valjka. (HRT)

zvonimirKamenar (1)
Zvonimir Kamenar