Bandić: Bez moje stranke nitko neće osigurati većinu

bandic

bandic

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik stranke “Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti”, izjavio je da nakon parlamentarnih izbora nitko bez te stranke neće moći osigurati većinu, dodavši da samo rad “do istrebljenja”, znanje, solidarnost i zajedništvo mogu spasiti Hrvatsku, baš kao i mladi, kojima treba dati veće šanse.

Na stranačkoj konvenciji u Zagrebu predstavio je mladu studenticu i karatašicu Anu Mariju Bujas Čelan, koja je postala predsjednica zagrebačke Gradske organizacije stranke, i za koju kaže da je “njegov izbor”.

Među uzvanicima u punoj Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”, bili su redatelj Branko Lustig, predsjednik stranke “Novi val” Ljubo Jurčić, predsjednica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna (HSU), predsjednik zagrebačkog HSS-a Nenad Matić i umirovljeni general Pavao Miljavac.

U publici koja je ispunila “Lisinski” bili su i članovi Gradske uprave i Zagrebačkog holdinga, predstavnici brojnih zagrebačkih udruga i kulturno umjetničkih društava, te zviždačica Vesna Balenović i Ljubo Ćesić Rojs.

Konvencija je započela uz pjesmu “Zagreb, Zagreb”, a potom su se predstavili članovi stranačkog predsjedništva te potpredsjednici – slijepi profesor Bojan Bertek, pročelnik Gradskog ureda za financije i Bandićev dugogodišnji prijatelj Slavko Kojić, bivši načelnik zagrebačke policije Marijan Tomurad te atletičarka Sandra Perković. Hina