josip-perkovic-udba

Hrvatsku posljednjih mjeseci trese neviđeni pravosudni skandal, sve je kulminiralo nakon što su početkom nove, 2014. godine, uhićeni, pa vrlo brzo pušteni, udbaški kapitalci, Josip Perković i Zdravko Mustač. Aktualni režim, potpomognut medijskom mafijom, učinio je te čini i dalje sve ne bi li izbjegli izručenje bivših pripadnika zločinačke organizacije Njemačkoj s obzirom da ih spomenuta država traži zbog neviđeno brutalnog ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića koji je ubijen u godini u kojoj je umro Aleksandar Leka Ranković, ubojica, ratni zločinac i osnivač OZNE, nakon toga UDB-e. Inače, Leku Rankovića izuzetno je cijenio tata Saša Perkovića, Josipovićevog savjetnika, Josip Perković.

Pravosudna farsa, koja je pravi dokaz zašto hrvatski građani u bogatoj državi žive na rubu, pa i ispod ruba, gladi, otkrila je pravu sliku o stanju u Hrvatskoj onog trenutka kada se i DORH odlučio žaliti zbog odluke Županijskog suda u Zagrebu da Njemačkoj ima biti izručen Josip Perković, o kakvom cirkusu je riječ najbolje svjedoči činjenica da bi DORH trebao biti zadovoljan odlukom suca Turudića i Županijskog suda u Zagrebu s obzirom kako formalno DORH u slučaju Perković zastupa Njemačku, no, bilo je jasno da se to moglo očekivati onog trenutka kada su hrvatski građani shvatili da se DORH ne misli žaliti na skandaloznu odluku Županijskog suda u Velikoj Gorici koji je odlučio da se Zdravka Mustača nreće izručiti Njemačkoj. Ovo je farsa koja dokazuje da Hrvatskom zapravo ne vladaju vrijednosti utemeljene na antifašističkom Domovinskom ratu, vrijednosti koje se zasnivaju na svakom protivljenju totalitarnih režima i relikta tih režima, Hrvatskom zapravo danas vlada udbo-mafija, što je svojevrsni dokaz da Dobroslav Paraga nije bio paranoičan kada je svojedobno govorio o udbo-mafiji koja je nakon pada komunističkog režima spremno dočekala ”demokraciju” te nakon presvlačenja kaputa zavladala demokratskom Hrvatskom za koju su ginuli hrvatski branitelji koje ta ista bagra udbaška progoni poput divljih zvijeri. Dok nema zastara za hrvatske branitelje, dok za stvaratelje Hrvatske nema olakotnih okolnosti udbo mafija zaštitila je svoje kapitalce kao Švicarka klijente svojih banaka. Naravno, ovo nije samo atak na hrvatsko pravosuđe, ovo je prije svega atak na građane, atak na demokraciju, atak na Hrvatsku.

Očekivati u ovakvoj Hrvatskoj da bilo tko, ikada, odgovara zbog komunističkih zločina zapravo je iluzorno. (Foto Boris Scitar/Tinolovka-news)