Drazen-Tiric
U utorak, 15. travnja 2014. u 19.30 u Galeriji Fotokluba Zagreb – Ilica 29/3 – otvorenje je izložbe fotografija: Anamarija Frlan – Model i njezini fotografi

Ova izložba posvećena je Anamariji Frlan – poznatom modelu umjetničke fotografije koja je sudjelovala u raznim fotografskim projektima kod nas i u svijetu, pri čemu ju je američko izdanje Playboya uvrstilo među najljepše djevojke Mediterana. S obzirom da je i sama fotograf, prve fotografije na kojima se počela pojavljivati bile su autoportreti, ponajviše u formi akta. Drugim je fotografima počela pozirati 2005. godine i od tada se kontinuirano bavi fotografijom s obje strane aparata: kao fotograf i kao model. Godine 2008. pojavila se u magazinu „FHM”, a 2010. godine u magazinu „Playboy”. Prošle je godine bila predstavnica Hrvatske na svjetskom natjecanju „Playmate Of The Year Philippine Gala 2013″. Na tom je natjecanju osvojila titulu „People’s Choice”.

U njezinoj karijeri modela posebno se ističe suradnja s fotografima koji su vezani za Fotoklub Zagreb i Školu fotografije Fotonaut. Mnogim je generacijama bila muza i inspiracija na snimanjima portreta, mode i akta. Godine 2013. bila je model za samostalnu izložbu Reality.runSimulation (),fotografa Slavka Radmana, u galeriji Fotokluba Zagreb. Ova nam godina donosi izložbu u potpunosti posvećenu Anamariji na kojoj će izlagati 14 fotografa Škole fotografije Fotonaut. Bit će izloženo 46 fotografija velikog formata u rasponu od 40 x 60 cm pa sve do 90 x 130 cm. Fotografije su nastale na različitim snimanjima u periodu od 2008. do 2014. godine.

Izlažu sljedeći fotografi:

Damir Tiljak
Daniel Lovrić
Dejan Barić
Denis Humić
Dražen Tirić
Hrvoje Mahović
Janko Ivaniš
Krešimir Mehičić
Miljenko Marotti
Mišo Obranović
Mladen Vlahović
Rikardo Perhoč
Slavko Radman
Zvjezdana Flanjak Perhoč

Slavko-Radman