Skip to content

2CELLOS na Vidikovcu promovirali spot i Plitvice

2celos 1

Luka i Stjepan spojiti ljepotu prirode s ljepotom glazbe

Uvijek zabavni i atraktivni 2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser te bubnjar Dušan Kranjc, 13. srpnja u podne družili su se s predstavnicima medija i poslovnim partnerima na Vidikovcu Zagreb Eye na Trgu bana Jelačića 1. Za tu je prigodu predpremijerno prikazan novi spot za novi singl “I Will Wait”. Naime, Luka i Stjepan su odabrali hit koji u originalu izvode Mumford & Sons , a kroz nekoliko dana singl/spot će zaživjeti u radijskom eteru, na YouTubeu i naravno televizijama diljem svijeta. Spot je režirao Darko Drinovac na prekrasnim Plitvicama, a njime će svjetski popularni čelisti još više doprinjeti promociji Hrvatske u svijetu. A upravo ih predsjednik Josipović nedavn odlikovao za tu važnu ulogu kulturnih promotora naše zemlje. Luka i Stjepan ponosno su predstavili i ostale nedavno osvojene nagrade: nagrade japanske ali i hrvatske glazbene industrije. Budući su Luka i Stjepan u vrijeme održavanja svečane dodjele Porina bili u inozemstvu, ovo je bila savršena prigoda da im Branko Komljenović, direktor Menarta uruči statuu Porina.

Što o spotu snimljenom na Plitvičkim jezerima kažu Luka i Stepan, uz napomenu da 2CELLOS nastavljaju obarati gledanosti na YouTubeu – u manje od jednog dana ovaj je spot pogledan više od 60.000 puta: “Htjeli smo spojiti ljepotu prirode s ljepotom glazbe. Plitvice su definitivno jedna od najupečatljivijih destinacija u Hrvatskoj, a mi smo dali smo sve od sebe da ih prikažemo u punom sjaju. Neka cijeli svijet vidi ljepotu naše zemlje!” – izjavili su Stjepan i Luka.

Što čeka slavni dvojac? 2CELLOS će 2. kolovoza nastupiti na Schengenfestu, najvećem slovenskom ljetnom festivalu na samoj granici s hrvatskom u Vinici. Prije toga su na Exit Festivalu i u Umagu.

Napisala i snimila: Nives Gajdobranski