Pripremite se za vrhunac adventske zabave u finalu Božićne bajke Fun parka Biograd

Finale adventske zabave slijedi nam ovoga vikenda u Božićnoj bajci Fun parka Biograd. Uz raznoliki program koji će opet sadržavati mnoštvo plesa, pjesme zabave u subotu će mađioničarske trikove na neobično zabavan način donijeti Magic Leon- youtuber i influencer kojeg prati više od 220000 ljudi na društvenim mrežama. Magic Leon nije samo još jedan mađioničar nego nešto puno više. Magic Leon je urnebesno zabavan mađioničar za cijelu obitelj sa više od 8 godina iskustva i puno veselih nastupa.

U vikendu prije same Nove godine  čeka vas i puštanje lampiona koje će nebo nad parkom obojiti u pregršt šarenih božićnih želja, a prihod od lampiona ide u humanitarne svrhe. Naravno tu je i Grinch˙s house najzabavnija božićna kuća straha, a deset atrakcija koje će raditi i subotu i nedjelju obuklo je posebno božićno ruho. Prava virtualna  pustolovina čeka vas i u XD Dark Ride jedinom 7D kinu na ovim prostorima. Za samo finale večeri u oba dana čekaju vatrometi by Mirnovec. Uz zabavne avanture tu je još i odlična gastro ponuda.

Najzabavniji Park u regiji pretvoren u  toplu božićnu oazu okićenu tisućama lampica, koje su osmislili Gospodari Svjetla pruža poseban doživljaj adventa. Bogati zabavni program prilagođen i onim najmanjima nudi odličnu zabavu koja će vas dobro pokrenuti. Za razliku od ostalih adventa u Božićnoj bajci nećete mirno stajati kraj kućica. Veseli program nudi sve od animacija, radionica, plesa, pjesme i naravno atrakcija, a sve je začinjeno posebnom adventskom čarolijom tisuća lampica i vatrometa.

Prije samog novogodišnjeg slavlja priuštite si posebnu adventsku avanturu koja će vas dobro zabaviti. Raspored finalnog vikenda Božićne bajke donosimo ovdje:

SUBOTA 28.12.2019

17:00 PLESNA SKUPINA ZAZU

17:30 MAGIC LEON

19:00 SNJEŽNI PARTY & PUŠTANJE LAMPIONA

19:30 VATROMET BY MIRNOVEC

NEDJELJA 29.12.2019

17:00 DJ PEGLA

18:00 SKUD KREATIVAC

18:30 PUŠTANJE LAMPIONA & DJ PEGLA

19:00 SNJEŽNI PARTY

19:30 VELIKI VATROMET BY MIRNOVEC

Božićna bajka završava sa nedjeljom 29.12.2019, a nakon adventskih pustolovina, Fun park Biograd sprema se u pravu ljetnu avanturu od 13.04.2019 koja će donijeti i posebna iznenađenja!