Skip to content

Zubčić: Neću žaliti za stotinkama, sve je dobro prošlo

  • Kako je dosta ravno bilo do zadnjih vrata ja sam već zabio glavu u pod zbog što bolje aerodinamike. I kako sam kod zadnjih vrata dignuo pogled, vidio sam lika ispred sebe. Baš me šokirao. Stajao mi je u liniji. Da sam išao ravno zabio bih se u njega. Morao sam korigirati linije i tu sam sigurno nešto malo izgubio, rekao je Filip Zubčić nakon incidenta koji se dogodio u cilju druge veleslalomske vožnje u Alta Badiji.

Umalo se sudario s neopreznim čovjekom iz organizacije utrke koji je šetao ciljnom ravninom u krivo vrijeme.

  • Koliko vidim to je radnik sa staze. Mislim da im je došlo do pomutnje jer je iza mene išao TV break i tri minute pauze. Možda su mislili da je već nakon De Aliprandinija taj prekid, pa su nešto popravljali na stazi. Organizatori su pogriješili.

Srećom, sudar je izbjegnut jer posljedice su mogle biti kobne.

  • Ja bih možda prošao dobro, ali taj čovjek ne bi. On je bio u trku, pomeo bih ga, možda i strgao. Događaju se takve stvari, ali ne baš često. Nije bilo ugodno.
https://www.youtube.com/watch?v=GsD4xS-mcnw

Zubčić je na kraju osvojio deseto mjesto, što mu je drugi Top 10 plasman u novoj sezoni, nakon osmog mjesta u Beaver Creeku.

  • Zadovoljan sam nastupom, imao sam dvije jako dobre vožnje i riskirao sam maksimalno. Stotinke su me dijelile od petog mjesta, što bi mi bio najbolji rezultat u karijeri. Što je tu je. Ja uvijek govorim da će se stotinke kad-tad okrenuti i vratiti. Izgubio sam zbog incidenta 7 do 8 stotinki i bio bih dva-tri mjesta naprijed. No, nećemo žaliti za stotinkama, veselit ćemo se Top 10 plasmanu, dok ne počnem dolaziti na postolja, a onda će se apetiti podignuti, zaključio je Zubčić. Autor: HRT
mala retrospektiva
Opširan pregled prvoligaških pripremnih utakmica koje možete pogledati na TV-u
I dok u Osijeku sipi snijeg i grize minus nogometaši su odigrali kontrolnu utak...08th Jan 2022
Nismo bili loši, ali nismo odigrali najbolje
Hrvatski nogometaši nisu uspjeli slomiti vrlo organizirane i disciplinirane Mar...23rd Nov 2022