Autentična izvedba hitova ABBE u posebnom božićnom izdanju oduševila krcati Metropolis club

Prava disko pop groznica vladala je sinoć u Metropolis clubu, a brojna publika u zapjevala je i zaplesala na vječne hitove najvećih pop ikona ABBE

Božićno izdanje „The real ABBA experience! u izvedbi odličnih Riječana-banda Abbazia opet se pokazao kao pun pogodak, jer je koncert i dva tjedna prije samog početka bio rasprodan i tražila se karta više. Dobar glas daleko se čuje, a fantastične izvedbe Jozefine Jurišić i u ovom izdanju Martine Majerle oduševile su publiku koja ih je opet zvala na biseve.

Još ljetos klub je dobio upite da se ponovi večer posvećena ABBI, pa se ekipa Metropolis cluba odlučila zapakirati ovaj koncert u posebno božićno izdanje sa pravim pop plesnjakom kao uvod. Abbazia je krenula sa pjesmom „Wareloo“ pa nastavila sa „Dancing queen“ i brojnim bezvremenskim hitovima. Autentična boja glasa Jozefine Jurišić i Martine Majerle oduševila je sve prisutne, a mnogi koji su i prije slušali Abbaziu znaju kako oni to rade! Ova izvedba bila je čista uživancija i poziv na još ovakvih plesnih izdanja i skoka u vladavinu najpopularnijeg banda možda svih vremena!

Grupa Abbazia je svojom izvedbom  davno  srušila granice i krenula  na svjetska tržišta, a čine je istaknuti glazbenici koji svojom vrhunskom  izvedbom nose epitet i priznanje autentične izvedbe grupe ABBA. Uz zahtjevne vokale dionice Jozefine Jurišić i Martine Majerle i muški dio banda odlično se uklopio u vrhunsku interpretaciju  hitova ABBE. Muški dio banda čine Branko Fućak – pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za “Eurosong“, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.). Abbazia već godinama osvaja svjetske koncertne prostore, a u Zagrebu svira samo u Metropolis clubu, gdje svaki puta naprave sve bolju i bolju atmosferu. I ne sumnjamo da će i nakon ovoliko biseva i već ponovnih zahtjeva za novi koncert Metropolis club pripremiti novo iznenađenje i novu tematsku zabavu uz nezaboravne hitove ABBE.

Vesna Mitar
Foto Bojan Lutring