Pulski Munchies Soundsystem u Uljaniku slavi četiri godine postojanja

Udruga Sub Movements i Munchies Soundsystem u klubu Uljanik 22. studenog 2019. organiziraju proslavu četvrtog rođendana Munchiesa, prvog istarskog sound systema. Nakon brojnih nastupa diljem Europe i Hrvatske, Munchies Soundsystem konačno organizira cjelonoćno druženje u Puli.

Zagrijavanje u velikoj sali Uljanika počinje u 22 sata uz probranu selekciju Algoriddima dok ostatak večeri preuzimaju slavljenici, Munchies sound system u punom sastavu s cijelim sound systemom. Plesače u Uljaniku očekuju kovčezi puni ploča i glazbena selekcija žanrova od rootsa, rub-a-duba, uk dubwisea i steppersa. U maloj sali slavljenici pripremaju program Diskolekcija koji je do sada dva puta održan u Umagu, a ovo će biti prvo Pulsko izdanje ove klubske večeri. Za pultom će se naći DJ-i Chiko, Ervin, Jinxie Grooves i Mr.M koji će provjerenim disko hitovima rasplesati svakoga tko se nađe u blizini.

Rođendanski parti Munchies Soundsystem 4. Anniversary je 14. događanje u sklopu programa Dub arena koji Udruga Sub Movements organizira u klubu Uljanik od 2016. godine.

Za zvuk i svjetlo na događanju brinu se Grooves & Colors i Scoop System.

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Munchies sound system je do sada realizirao oko 130 nastupa u Austriji, Sloveniji, Španjolskoj, Nizozemskoj, Italiji, Srbiji te po cijeloj Hrvatskoj stvorivši veliku mrežu poznanstava s kolektivima i udrugama s kojima su surađivali. Festivali na kojima su gostovali su Zion Station, Outlook festival, Modem, Seasplash te mnogi drugi. Vlastiti festival Escape the City u Barbarigi pokrenuli su 2018. godine, a uskoro će najaviti i datum trećeg festivalskog izdanja.

Unaprijed zahvaljujem na objavi i srdačno vas pozdravljam.

Nela Simić