Promotivni koncert “Sarajevske nove scene”

Akademija Art

Tri sarajevska benda KOLT TEATAR, BOX I GENETIC GROOVES GURU premijerno nastupaju u Zagrebu u klubu Ro&Do,Ilica 73/2

Bendovi će u svojim nastupima izvesti pjesme sa svojih najnovijih albuma te će, u specifičnom ambijentu, predstaviti svoj umjetnički izričaj zagrebačkoj publici.

Genetic Grooves Guru je pseudonim koji Trnka Muhamed koristi u svijetu elektronske glazbe i house scene, nastupajući kao DJ, producent i live act artist. Svoju glazbenu karijeru započeo je 1992. godine kao osnivač, kompozitor i gitarista poznatog bosanskohercegovačkog benda Erogene Zone.

Kolt teatar je trio koji se u svojim izvedbama koristi ženskim vokalom, klavijaturama i akustičnim bubnjevima. Ta nesvakidašnja postavka rezultirala je neobičnim identitetom autorske muzike koju kreira trio: Negra Čičić, vokal; Faruk Bavčić, klavijature i Berin Tuzlić, bubanj. Nastupali su na različitim festivalima u BiH, a ovo će im biti prvi nastup u Hrvatskoj.

Box elektro pop duo iz Sarajeva predstavlja dio “Nove sarajevske scene”.Box na čelu s frontmenom Mirzom Golom, poznatijim kao članom starog benda Blavorsi, odlučio se otisnuti u elektro pop vode.

Ulaz je slobodan.

Mario Levarda

Next Post

P. Pavlović - HRVATSKIM BRANITELJIMA KOJI SU ŽIVOTE POLOŽILI NA OLTAR DOMOVINE

Pero Pavlović HRVATSKIM BRANITELJIMA KOJI SU ŽIVOTE POLOŽILI NA OLTAR DOMOVINE Pod križem boli Oni su pali rekvijem za hrvatske branitelje Pod teškim križem Oni su pali Za vjeru i […]