Skip to content

Hallloween s našim ljepoticama

Miss Universe i Miss Hrvatske te poznate glumice, sve jedna ljepša od druge

Halloween je dobio jednu potpuno novu dimenziju! Umjesto zastrašujućih maski naše glumice i missice blistale pozirajući uz šašave bundeve

U Galleria business centru dešava se nešto malo drugačije. Strašne maske koje su već tradicionalno zaštitni znak brojnih naših ali i svjetskih celebrityja, koji se obožavaju prerušiti za Noć vještica u razne zastrašujuće likove, zamijenile su visoke potpetice i beauty rituali. Naime naše ljepotice danas izgledaju apsolutno senzacionalno; duge noge naglašene štiklama, glamurozan make-up i prelijepa njegovana kosa potpuna su suprotnost onome što ustvari očekujemo od prerušavanja za Halloween.

Ljepotice s titulom Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, Natalija Prica, Ivana Delač i Marijana Kužina te Miss Hrvatske Katarina Mamić, Antonija Gogić i Nina Slamić u crnim i crvenim haljinicama pozirale su u bajkovitoj atmosferi u frizerskom salonu Studio Marcela gdje smo ih susreli u veseloj atmosferi pored tikvi svih veličina i boja.

Rezbareći bundeve hrvatske missice i akademske, filmske i televizijske glumice Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri, Kristina Krepela, Lana Gojak, Ana Vilenica, Sanja Vejnović, Ana Maras Harmander te pjevačica Ana Opačak i Nikolina Miletić Minovska, sve redom jedna ljepša od druge, pokazale su zašto nose titule beauty ambasadorica salona Studia Marcela.

Foto: Marcela Pezo

See also  Tko će biti nova najljepša Hrvatica? Kreće potraga za djevojkom koja će braniti hrvatske boje u svijetu