Upis novih kazališnih pretplatnika u Zajcu i vizual sezone

Upis novih pretplatnika za kazališnu sezonu 2019./2020. pod sloganom „Zajc-kazalište za nove generacije“ počinje na blagajni HNK Ivana pl. Zajca  (Verdijeva 5a, Rijeka; tel. 051.337.114, blagajna@hnk-zajc.hr) u ponedjeljak, 16. rujna 2019. Tijekom rujna blagajna Kazališta radi od 9 do 19 sati od ponedjeljka do petka, a subotom od 9 do 13 sati.

Osim stalnog mjesta u gledalištu, pretplata osigurava popuste od 10 do 50% uz mogućnost plaćanja gotovinom (uz 5% popusta) te karticama. Umirovljenici i studenti pak imaju pravo i na dodatni popust od 20 %. Jednak dodatni popust na jednu od pretplata ostvaruju i oni koji koji se odluče preplatiti u dva ili više različitih pretplatničkih ciklusa, a tu su i mnoge druge pogodnosti koje ostvaruju samo kazališni pretplatnici.

Nova sezona koja se nastavlja baviti temama pod zajedničkim nazivom „Vježbanje različitosti“, a svojim drugim dijelom već zahvaća godinu Rijeke – Europske prijestolnice kulture, donosi čak 21 premijerni naslov te mnoge programe kakve Rijeka još nije imala prigode vidjeti.

„ Europska prijestolnica kulture je projekt kojim Rijeka napokon dobija priliku okrenuti se svojoj budućnosti, a mi u riječkom HNK ondje vas već čekamo. „Zajc – kazalište za nove generacije”, to je naziv kampanje kojom ove sezone u riječki teatar pozivamo novu publiku. Dram(m)a s identitetom, hrvatska i talijanska, Balet s karakterom i Opera s autritetom – to su vrijednosti, posebnosti i poruke naših umjetničkih ansambala koje smo razvijali proteklih nekoliko sezona. Želite li doznati što one znače:
Pretplatite se na novu sezonu „Zajca”. Vježbajte s nama, našu i svoju različitost. Naš i svoj kazališni – život“, poručuje intendant riječkog „Zajca“ Marin Blažević.

Milena Jerneić