Skip to content

Uživajte u postojanom make-upu uz novu Avon True Power Stay kolekciju

Konstantno provjeravanje šminke tijekom dana najveća je noćna mora u svijetu ljepote. Bilo da smo u teretani ili uživamo u zasluženom izlasku s prijateljima, to u kojoj je fazi naš makeup – trebalo bi biti posljednje na pameti

U želji da zaboravimo provjere u ogledalu, Avon lansira True Power Stay, dugotrajnu kolekciju šminke koja pruža udoban i besprijekoran izgled koji ostaje cijeli dan, bez obzira kako vaš dan izgleda.

Avon u Hrvatskoj predstavio je najnoviju True Power Stay liniju u prekrasnom ambijentu Avon Beauty butika u Zagrebu. Profesionalna visažistica Kasandra Draganić na prekrasnoj Dunji Matavdžiji gostima je pokazala kako odabrati svoju savršenu nijansu pudera, što između čak 15 nijansi svakako nije bilo teško, te je savjetovala koje nijanse ruža odgovaraju kojem tenu ili kako se iscrtavaju tanke usne.

Uz prva dva noviteta: True Power Stay 16 sati mat ruž za usne i True Power Stay 24 sata podlogu za lice, cijela make-up kolekcija pruža onaj željeni “upravo sam nanijela efekt” koji stvarno stoji lagano, živo i ugodno, čak i nakon cijelog dana i konstantnih aktivnosti, vrućine, znoja ili vlage.

 Postojana formula True Power Stay ruža za usne ne blijedi i ne razmazuje se, te traje satima. Mat pigmenti intenziviraju boju, a donose ugodan osjećaj svih 16 sati nošenja. Dostupno je u 10 trendy nijansi. Čak 15 nijansi postojane True Power Stay podloge za lice lagane je formule, bez ulja, ne masti te je dermatološki testirana i nekomedogena. Donosi srednje do puno pokrivanje, vodootporna je i mat finiša koji ne isušuje kožu lica i ne zatvara pore, ne razmazuje se i ostaje dugotrajno svjež.  U kolekciju početkom 2020. dolazi i True Power Stay 18 sati korektor.

Pronađite svoju savršenu nijansu podloge i novi omiljeni trendy ruž za usne, isprobajte sve nijanse u Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 u Zagrebu.

Marina Đarmati

mala retrospektiva

Mama Marija | Proljeće ljeto 2022 / Cijela emisija

Mama Marija | Proljeće ljeto 2022 | Cijelu modnu reviju pogledajte u visokoj ra...
30th Jan 2022

EKSKLUZIVNI SPECIJAL - MILANO BRIDAL 2023.

EKSKLUZIVNI SPECIJAL - MILANO BRIDAL 2023. Uključite HR prijevod i pogledajt...
01st May 2023