Skip to content

Sjajna kosa za sjajan osjećaj!

Pri kupnji proizvoda za kosu do kraja rujna ostvarite 20 puta više bodova, a pri kupnji navedenih proizvoda u vrijednosti većoj od 200 kuna dobivate atraktivan Hrvatski kišobran

Pri kupnji proizvoda za kosu do kraja rujna ostvarite 20 puta više bodova, a pri kupnji navedenih proizvoda u vrijednosti većoj od 200 kuna dobivate atraktivan Hrvatski kišobran! 

Sunce, more, sol… od da, ovog ljeta ste uživali! No ne i vaša kosa. Nakon godišnjeg odmora, oštećena UV zračenjima, beživotna i suha kosa vapi za dodatnom njegom. Priznajte, njega kose je bila zadnje na što ste mislili posljednjih dana, no imamo dobru vijest, pravo je vrijeme da to promijenite. Ako je zdrava, mekana i bujna kosa vaš cilj,  dm stiže u pomoć! Odaberite svoje saveznike za sjajnu i njegovanu kosu i vratite ju u život!

Tržište vrvi novitetima vezanim uz bojenje, njegu, oblikovanje i tretiranje kose, a nove trendove donose i veliki frizerski sajmovi i festivali kao i neizostavne društvene platforme. Kako je povratak s godišnjih odmora pravo vrijeme za promjene i brigu o sebi, tako smo rujan pretvorili u mjesec brige o kosi – ostvarite 20 puta više bodova na dm active beauty kartici pri kupnji bilo kojega proizvoda za kosu.

Bilo da se odlučite za detoksikaciju kose i vlasišta, odvažite na novu frizuru ili boju kose, sve što vam je potrebno za pranje, njegu ili oblikovanje kose potražite u svojem dm-u. Do kraja rujna pri kupnji bilo kojega proizvoda za kosu dobit ćete 20 puta više bodova na svojoj dm active beauty kartici, a kupite li proizvode za kosu u vrijednosti iznad 200 kuna, na dar dobivate i atraktivan hrvatski kišobran! 

Promocija traje od do 30.9.2019. ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju.
Napomena: U promociju s kišobranom ne ulaze uređaji za kosu Remington.
 

SOS ZA OŠTEĆENU KOSU
Bojenje, izlaganje toplini, često pranje, vezivanje, prečesto češljanje, nepravilna njega… bezbroj je razloga zbog kojih tvoja kosa može biti oštećena i bez sjaja, a vrhovi tanki i ispucali. Čini li ti se da tvojoj kosi nema spasa i da su jedina opcija škare? Ne nužno ako ćeš slijediti recept: njega, njega i još malo njege!

See also  Najteže je oženiti škrtog muškarca i udati namrgođenu ženu

MASNA KOSA? ČAS POSLA!
Bila posljedica hormonalnog disbalansa, nepravilne prehrane ili pak čiste genetike, masna kosa prava je gnjavaža. Ako i tebe muči taj problem stani mu na kraj, izbjegavaj agresivne proizvode i produži dan prije ponovnog pranja suhim šamponom. Dovedi masno vlasište u balans malim trikovima, peri ga ujutro i to što hladnijom vodom. Regenerator, zna se, ide samo na vrhove!

JESENSKO OPADANJE KOSE
Uobičajena pojava, bez brige! Tijelo ljeti drži kosu kako bi zaštitilo kožu od jakog sunca. Tako ujesen, kada je sunca sve manje, kosa slabi i opada. Jesensko opadanje kose traje 6 do 8 tjedana, a ako potraje dulje, potraži savjet liječnika. Ne zaboravi joj dati poticaj za rast i iznutra, od toga sve počinje, zar ne?

ZAVEDI ME KOVRČAMA!
Kovrčava kosa je vrlo specifična za održavanje. Takva kosa je u pravilu suha, stoga ju je potrebno dodatno hidratizirati. No što je dobra frizura bez volumena? Postići volumen i zadržati ga, nije baš lako, ali je puno lakše uz prave proizvode uz koje ćeš uvijek izgledati zavodljivo. Neka gusta i bujna kosa bude tvoj glavni adut. Jedno je sigurno, dobar styling je ključan – ukroti kovrče podari im volumen i sigurno nećeš proći nezamijećeno!

dm-drogeriemarkt.hr