Skip to content

Perišić: Ovo je bila bolja utakmica nego ijedna u Rusiji

”Mislim da je ova čak bila bolja utakmica nego ijedna u Rusiji. Stvarno je od prve do zadnje minute skoro svaka akcija bila gol-šansa i ne znam kad smo ovako dobro odigrali”, izjavio je Perišić nakon utakmice.

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Slovačku s 4-0 (1-0) u utakmici 4. kola u skupini E kvalifikacija za Euro 2020.

Ponovno smo svjedočili kvaliteti i energiji kakvu smo gledali prošle godine na SP u Rusiji. Vatreni su maestralno odigrali utakmicu protiv Slovačke.

”Mislim da je danas čak bila bolja utakmica nego ijedna u Rusiji. Stvarno je od prve do zadnje minute skoro svaka akcija bila gol-šansa i ne znam kad smo ovako dobro odigrali”, izjavio je Perišić nakon utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=32nqtrFYKw0

Hrvatski nogometaši “terorizirali” su domaćine od samog početka susreta, i već u 8. minuti zatresla se greda.

”Bilo je uvijek govora da je pristup najvažniji, ali sad smo tome nadodali i kombinatoriku. Što se vidjelo, skoro svi igrači su sudjelovali u svim akcijama, nekoliko stativa i prečki, četiri gola, ne može bolje”, rekao je hrvatski veznjak.

Hrvatska će sljedeću kvalifikacijsku utakmicu odigrati u ponedjeljak, 9. rujna, kad će gostovati kod Azerbajdžana.

”Znamo da na mladima svijet ostaje, a mi stariji im moramo pomoći da se što prije prilagode. Što se brže prilagode, bit će bolje za Hrvatsku. No, ako opet ne pobijedimo Azerbajdžan ovo malo znači, tako da i tamo idemo po tri boda”, zaključio je Perišić. gol.dnevnik.hr

See also  Scottie Pippen ponovo u Bullsima