Skip to content

Igor Delač je objavio novi singl U KRVI SI

Pjesma „U krvi si“ novi je singl Igora Delača i novo iznenađenje s kojim radi odmak u odnosu na prethodne pjesme. To je prva pjesma sporijeg tempa koja kroz snažnu emociju istovremeno priča dvije životne priče.

Prva je priča o fatalnoj i bolnoj, ali neraskidivoj ljubavi koja ostavlja dubok trag. Takvu su ljubav mnogi osjetili na svojoj koži i sa pričom će se lako poistovjetiti. Svi imamo neku osobu ili strast koja nam je „u krvi“ i koje se ne možemo tek tako riješiti.

Druga je priča skrivena u metafori koja opisuje Igorov odnos s glazbom. Glazba je Igorova strast, ali i profesija. Njegova glazbena karijera traje već 38 godina, no taj životni put nije uvijek bio lagan. Samo ga je iznimna ljubav prema glazbi održala u tom poslu. Bezbroj nastupa i uvijek zadovoljna publika, donijeli su mu reputaciju jednog od najkvalitetnijih zabavljača i naziv „slavonski kralj zabave“. Igor zato s pravom može reći da mu je glazba “u krvi”.

Glazbu i tekst potpisuje dokazano uspješan autorsko-producentski tim „Hit Factory“ (Ivan i Miroslav Zečić), dok je za aranžman i produkciju zaslužan Ivan Zečić. Igor i njegov tim za narednu godinu pripremaju objavu CD-a te nastupe na Zagrebačkom i Splitskom festivalu.   

Izuzetno mi je drago da su moji prijatelji i suradnici, Ivan i Miroslav Zečić („Hit Factory“) pronašli pravu formulu i omogućili mi da dam ono najbolje od sebe, pa čak i više od toga. Izvođenje pjesama koje su „krojene“ po mojim glasovnim mogućnostima prava je privilegija koja mi omogućava da budem opušten, iskren i uvjerljiv, kao i da na slušatelje prenesem svu energiju i emociju pjesme. Koristim priliku da za narednu godinu najavim objavu albuma, vjerojatno negdje u vrijeme CMC festivala. Također za 2020.  godinu planiramo i nastupe na Zagrebačkom, Splitskom i naravno CMC festivalu u Vodicama.“ – rekao je Igor Delač.

See also  Singl TVOJ "Tvoja (Što očekujem od tebe)"