Skip to content

Besplatno savjetovanje o šminkanju u DM-u

Najljepše iznenađenje za make-up ljubiteljice!

Ljubiteljice make-upa koje žele naučiti više o proizvodima i tehnikama nanošenja make-upa očekuju novi sadržaji u 17 odabranih dm prodavaonica diljem Hrvatske u kojem stručno educirane djelatnice dm-a pružaju uslugu besplatnog savjetovanja u odabiru i nanošenju make-upa te ih upoznaju s raznolikom ponudom dekorativne kozmetike u dm-u. A za kupnju proizvoda odabrane dekorativne kozmetike Max Factor, L’Oréal, Bourjois, Maybelline i Rimmel u vrijednosti iznad 200 kn na blagajni možete preuzeti poklon-bon za besplatno šminkanje. 

Besplatno savjetovanje o šminkanju
 

Idealna je prilika za sve ljubiteljice dekorativne kozmetike da nauče sve što ih zanima o popularnim tehnikama nanošenja make-upa, a naročito o proizvodima koji odgovaraju njihovom tipu kože. Djelatnice dm-a koje pružaju usluge savjetovanja educirala je poznata hrvatska vizažistica Marija Butković, i to o ključnim tehnikama njege lice, konturiranja te nanošenja baze i rumenila. U fokusu su omiljeni brendovi dekorativne kozmetike Max FactorL’OréalBourjois, Maybelline i Rimmel, a savjetovanje će se održati u prodavaonicama dm-a u većim gradovima poput Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka.

Požurite u dm i odaberite savršeni make-up styling, upoznajte se s bogatom ponudom dekorativne kozmetike u dm-u i steknite nova znanja o tome kako upotpuniti svoju kozmetičku torbicu proizvodima koji odgovaraju upravo vašem tenu i osobnosti. 

See also  Najkorisnije namirnice protiv ispadanja kose