Pešča ChillOUT Fall – Centar kulture na Peščenici / Program

Odaberite i posjetite iz programa jesenskog izdanja projekta Pešča ChillOUT, Centra kulture na Peščenici, koji je krenuo na proljeće ove godine

PEŠČA ChilllOUT 2019. / Fall – Program:

13. 9. PETAK

20:00

Atrij Centra Knap

Mangroove

14. 9. SUBOTA

10:00

OŠ Petra Preradovića

DJ Lab by DJ VenomVolim Pešču

4. 10. PETAK

20:00

Atrij Centra Knap

La Papa Trio

Novi projekt Centra kulture na Peščenici, Pešča ChillOUT, kreiran je s ciljem da se lokalnoj, ali i široj publici pruži kvalitetan kulturno-umjetnički program na području općine Peščenica, koji će raznolikošću zadovoljiti različite ukuse publike te time povezati različite socijalne i dobne skupine društva, poticati socijalnu uključenosti, ali isto tako predstaviti lokalnu zajednicu turistima.

U prvom dijelu programa, Spring, održanom u 6. mjesecu, nastupili su renomirani glazbenici domaće jazz scene te mladi talenti klasične glazbe i DJ scene.

Na jesenskom izdanju manifestacije, ChillOUT Fall, publici će se predstaviti dva sjajna sastava vlastitim autorskim skladbama i originalnim obradama jazz i rock hitova. U petak, 13. rujna u 20 sati, u Atriju Centra nastupit će jedan od najkvalitetnijih domaćih pop sastava, Mangroove, dok je 4. listopada na programu sastav La Papa Trio u prepoznatljivom nekonvencionalnom funky-jazz-rock izdanju. Na radionici DJ Lab, koja će se 14. rujna održati u sklopu programa Pešča ChillOUT i Volim Pešču, učenici OŠ P. Preradovića će u prostoru škole imati priliku saznati zanimljive detalje modernog miksanja glazbe i sami se okušati za DJ pultom. 

Ulaz na sva događanja je besplatan!

Projekt su podržali Gradski ured za kulturu Grada Zagreba i Turistička zajednica grada Zagreba.

* * *

Mangroove

Željka Veverec, vokal, theremini moog synthesizer
Toni Starešinić, klavijature
Leo Beslać, klavijature, flauta, bas gitara
Silvio Bočić, bubnjevi

La Papa Trio

Melita Lovričević, vokal
Stanislav Kovačić, el. cello, vokal
Nikola Dabac, ukulele, vokal

Web ChillOUT

Gaia Vukelić