Snaga sada dolazi u dvjema veličinama – Mobiteli Galaxy Note10 i Galaxy Note10+

Dizajnirani da budu lijepi kao što su moćni

Jednostavno, ergonomsko prianjanje i lagana konstrukcija postavljaju novi standard za dizajn pametnih telefona.

Ultrazvučni skener otiska prstiju na zaslonu za sigurnost poput sefa

Unutar zaslona skriven je ultrazvučni skener otiska prstiju. Pulsira kako bi otkrio 3D brazde i udubine Vašeg otiska prsta za nevidljivu sigurnost.

Zaslon Infinity-O stvara neprekinuti prikaz

Prednja kamera sitna i diskretno postavljena radi smanjivanja prekida na zaslonu. Okviri su pomaknuti skroz iza, pa dobivate zaista legendaran prikaz.

Kinematografski doživljaj gledanja na mobitelu

Uživajte u kinematografskom iskustvu, kako na otvorenom pri jakom dnevnom svjetlu tako i u mraku. HDR10 + je certificiran sa Dynamic Tone Mapping tehnologijom za prikaz nijansi i kontrasta onako kako bi trebali biti, pa je gledanje HDR10 + sadržaja na YouTubeu živo i uzbudljivo.

Dynamic AMOLED zaslon na Galaxy Note10 i Note10+ uređajima dobio je certifikat tvrtke VDE Germany za 100-postotni volumen boja na mobitelu u rasponu boja DCI-P3, što znači da Vaše slike nisu isprane i dobit ćete nevjerojatno žive boje bez obzira na različite razine svjetline. Zaslon može postići vrhunac svjetline do 1200 nita, poboljšavajući kontrast između tamnih i svijetlih aspekata digitalnog sadržaja za briljantniju kvalitetu slike, s omjerom kontrasta od 2.000.000 : 1 koji omogućuje interaktivnije mobilno iskustvo.

TUV Rheinland, globalno priznat institut za certifikaciju, dodijelio je zaslonima modela Galaxy Note10 i Note10+ certifikat za zaštitu očiju na temelju mogućnosti drastičnog smanjenja štetnih učinaka plave svjetlosti.