Skip to content

Velika Biblija u stripu

Sergio Cariello

PRELISTAJ KNJIGU

Velika Biblija u stripu najbolja je i najkompletnija ilustrirana Biblija u atraktivnoj formi stripa. S više od 200 biblijskih pripovijesti koje donosi kronološkim slijedom ova vizualna odiseja donosi uzbudljiv, napet, intrigantan i vjerodostojan prikaz povijesti spasenja, od Knjige Postanka do Knjige Otkrivenja. Gotovo 750 stranica punoga kolorita sadrže tisuće sjajnih ilustracija Sergia Cariella – svjetski priznatoga crtača stripova koji je među ostalim radio i za strip magnate Marvel i DC Comics. Zahvaljujući energičnu dizajnu, izraženoj igri pokreta, svjetla i sjene te izvrsnoj emocionalnoj karakterizaciji likova ovoga poznatog majstora stripa pred našim očima vjerno oživljava drevni svijet biblijske povijesti.

Cjelovita i privlačna sadržaja Velika Biblija u stripu osvojila je čitatelje svih generacija postavši međunarodni bestseler preveden na gotovo stotinu jezika i prodan u više od milijun primjeraka. Ova knjiga trajne vrijednosti za svaku obitelj ujedno je dobitnica nagrade za kršćansku knjigu godine. verbum.hr

Sergio Cariello poznati je strip umjetnik koji je među ostalim radio i za strip magnate “Marvel” i “DC Comics”. Crtao je i superjunake, poput Batmana, Daredevila, Iron Mana, Spider-mana, Supermana itd. Sada u “Velikoj Bibliji u stripu” na izvanredan način svojim majstorskim perom oživljava Samsona, Mojsija, Iliju, Davida i mnoge druge istinske superjunake, protagoniste povijesti spasenja.

See also  Miroslav Pelikan - OTOK / pročitajte priču!