Riječka razglednica 13. Riječkih stepenica

13. Riječke stepenice održati će se u petak 23. kolovoza s početkom u 20:30 sati na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna u Rijeci

Modne kolekcije za jesen/zimu predstaviti će Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella, Jeordie’s, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstaviti će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt te učenici Trgovačke i tekstilne škole.

Riječke stepenice prati i modni editorijal koji je snimljen na poznatim riječkim lokacijama poput riječke Gradske ure, katedrale Sv.Vida , Guvernerove palače, broda Galeb, kazališta Ivana pl.Zajca. Prireme za set na sedam različitih lokacija počele su u ranim jutarnjim satima u Teatro suit&rooms gdje su manekenke uljepšavale vizažistica Paola Peček i stilistica Manuela za studio Perman Experience.

U nastavku vam donosimo riječku razglednicu i pozivamo na najljepši event ovog ljeta, a svi oni koji neće moći doći 13. Riječke stepenice moći će pratiti uživo u izravnom televizijskom prijenosu na regionalnoj televiziji KanalRi pod pokroviteljstvom dr. Vivian’s anti age seruma.

FOTO: Josip Čekada

Ivana Delač