Skip to content

Pete radionice Ljetnog ateljea – Radionica iznenađenja

Pozivamo Vas na izložbu pete radionice Ljetnog ateljea pod nazivom „Radionica iznenađenja”. Voditeljica radionice je Sandra Vehabović. Radovi nastali na radionici prikazat će se u Muzeju likovnih umjetnosti, u petak 23. kolovoza s početkom u 18:00 sati. U privitku se nalazi više informacija o radionicama Ljetnog ateljea.

Draga djeco i roditelji,

pridružite nam se u Muzeju likovnih umjetnosti na radionicama pod nazivom “Ljetni atelje”. Ovog ljeta družimo se kroz 6 tjedana koji počinju 17. lipnja, a završavaju 30. kolovoza 2019. godine. Naši mališani bit će u sigurnim rukama iskusnih pedagoga i osječkih umjetnika, a riječ je o inspirativnom putovanju za koje vam ne treba kompas nego kistovi, boje, platna i ostali likovni materijal, koji ćemo za vas unaprijed pripremiti. Voditelji likovnih radionica su; Andrej Tomić, Mario Čaušić, Dajana Karas, Jelena Kovačević, Sandra Vehabović i Marko Babić. Kroz ovih šest tjedana u svijetu likovnosti istraživat ćemo različite likovne tehnike i materijale te razvijati dječji kreativni potencijal, zanimanje i ljubav prema likovnosti, a ujedno i sadržajno obogaćujemo ljetne praznike našim malim sugrađanima. SVE radionice održavaju se u vremenskom razdoblju od 9:00 do 12:00 sati te od ponedjeljka do četvrtka svaki od navedenih tjedana, a petkom prezentiramo ono što smo taj tjedan naučili i stvorili.

  Andrej Tomić „Crtačko putovanje u džunglu“     17. lipnja – 21. lipnja
  Mario Čaušić „Grafička radionica karton tiska/ odnos ploha – kontrast crno bijelog”       24. lipnja – 28. lipnja
  Dajana Karas „Knifer i ja!”     1. srpnja – 5. srpnja
  Jelena Kovačević „Sve što želim“     8. srpnja – 12. srpnja
  Sandra Vehabović Radionica iznenađenja     19. kolovoza – 24.kolovoza
  Marko Babić „Igra s glinom“     26. kolovoza – 30. kolovoza


U ponudi su tri paketa, crveni, plavi i žuti paket. Cijena jednog paketa, jednog tjedna je 70,00 kn.


– Crveni paket uključuje svih 6 radionica (5 + 1 gratis); 350,00 kn
– Žuti paket uključuje 4 tjedna (3+1 gratis); 210,00 kn
– Plavi paket uključuje 3 tjedna; (2+1 gratis); 140,00 kn

Novost ljetnog ateljea je obiteljski popust na pakete ukoliko nam dovedete drugo dijete; crveni paket će drugo iznositi : 280,00 kn, žuti paket 150,00 kn, a plavi paket 100,00 kn.

Pratite nas na facebook stranici Muzeja likovnih umjetnosti. Uskoro više o detaljima radionice, ili nas kontaktirajte na broj mobitela 091/ 221 35 86. Očekujemo vaše prijave već danas!

Muzej likovnih umjetnosti zahvaljuje Karolini – tvornici keksa, vafla i slanica i Osječkoj trgovini papirom na donacijama za radionice Ljetnog ateljea.

Katica Kaniža