Obožavatelji na petrinjskom Gradskom kupalištu uživali su u najvećim hitovima grupe Nola

Iza grupe Nola niz je predivnih ljetnih nastupa, no protekli vikend dogodio im se jedan poseban i to ne na obali, već na kopnu. Naime, nakon 25 godina uspješne glazbene karijere, pulska grupa Nola održala je svoj prvi koncert u Petrinji na petrinjskom Gradskom kupalištu. Atmosfera je bila za pamćenje, a domaćini iznimno gostoljubivi, pa ekipa iz benda svim Petrinjcima šalje veliki zahvalu na toj večeri za pamćenje.

Okupljeni na petrinjskom Gradskom kupalištu imali su priliku uživati u nizu pjesama iz njihove bogate glazbene karijere. U gotovo dva sata koncerta obožavatelji na petrinjskom Gradskom kupalištu uživali su u najvećim hitovima grupe Nola, iz koje su na kraju poručili, zovite nas ponovno i dolazimo svirati na ovo vaše predivno Kupalište.

I dok se još prepričavaju dogodovštine s kopna, bend se vratio na obalu gdje ih čeka ostatak njihove bogate ljetne turneje. Prvi u nizu je koncert u njihovoj Puli u dvorištu Rojca gdje 15. kolovoza nastupaju uz Lovely Quinces i grupu NLV. Zatim ih 21. kolovoza očekuje odlazak u Split gdje će održati koncert “Evo ruke” u Strossmayerovom perivoju. Dan poslije, 22. kolovoza stižu u Betinu, na otoku Murteru, gdje će na glavnom gradskom trgu zabavljati okupljene.

Ljetna koncertna turneja samo je dio njihovih glazbenih aktivnosti jer omiljeni glazbenici iz Pule nakon hitova “Imam tebe” i “Kišobran” u planu imaju nove pjesme i novi album.