Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova među uređajima za čišćenje – Kärcher, zahvaljujući Servisu Košić iz Križevaca i križevačko-vrbovečkoj glumačkoj postavi dobio je novu video reklamu koja će se uskoro emitirati na RTL televiziji

Naime, u novoj reklami “Kärcher – tihi usisavač” koja je snimljena u Šibeniku pojavljuju se prelijepe djevojke, Anamarija Valjak iz Križevaca, Ivona Kostiha iz Vrbovca, Mihaela Nežak iz Kalnika, Ivica Senić iz Majurca, a glavnu ulogu u reklami preuzeo je čelni čovjek Servisa Košić – Tomislav Košić.

Nova video reklama realizirana je uz podršku Profoto Studija i portala prigorski.hr!

Servis Košić d.o.o., sa sjedištem u Bjelovarskoj ulici 7 u Križevcima vrši prodaju i servis Kärcher uređaja – visokotlačnih perača, usisavača, uređaja za pranje i čišćenje, rezervnih dijelova za uređaje, pribora i dodatne opreme.

Spomenimo da u Hrvatskoj djeluju i 3 Kärcher centra u Splitu (Stobrečka 10), Zadru (Murvica IK 2) i Zagrebu (Slavonska avenija 71).

Pogledajte dinamičnu reklamu s križevačko-vrbovečkom glumačkom postavom koju od srijede možete gledati na RTL televiziji. Doznajemo i nekoliko televizijskih termina: srijeda: 16.30 i 23.15., četvrtak – 10.15 i 21.30., petak – 15.45. autor prigorski.hr