FINALISTICE MISS HRVATSKE STIGLE NA PRIPREME U TOPUSKO

U zelenom dijelu Lijepe naše u Sisačko-moslavačkoj županiji u Top Terme Topusko predstavljene su sve finalistice ovogodišnjeg izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2019.

Četrnaest djevojaka koje su izborile svoje plasmane na županijskim izborima finalistice su izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss Svijeta čije će se finale održati 31.8.2019. na trgu Malog Lošinja na Kvarneru u Primorsko-goranskoj županiji. Djevojke se idućih par dana u Sisačko-moslavačkoj županiji pripremaju za samu finalnu večer snimajući modne fotografije i filmske razglednice sa prekrasnih lokacija u županiji.

Čestitke za ulazak u finale Miss Hrvatske svim djevojkama je uputio župan Ivo Žinić, koji je osobno i u ime županije poželio dobrodošlicu i pružio podršku finalisticama kao i ravnatelj Top Terme Topusko Domagoj Mosler. Finalistice su se svaka zasebno predstavile iz koje županije dolaze te istaknule ono najljepše što imaju u svome kraju.

Tijekom priprema djevojke će se natjecati u kategorijama Sport&Fitness, Top Model, Multimedija, Talent i Intervju u kojima će ih mentori ocjenjivati, te će se pobjednice svojih kategorija direktno plasirati u super finale. Među menotorima će biti Tihana Harapin Zalepugin, Zoran Škugor, Davor Garić, Sanja Miler, Tea Bulić i MBS studio.

“Veseli me što ćemo predstaviti četrnaest ljepotica od kojih će samo jedna postati nova Miss Hrvatske. Sa nama su i dvije pratilje županijskih izbora koje su svojim plasmanom i bodovima bile uz samo rame pobjednicama stoga se Direkcija odlučila pozvati Tinu Ković drugu pratilju Miss Zadarske županije koja je imala isti broj bodova kao i prva pratilja ali zbog ne mogućnosti dolaska prve, ušla je Tina u finale te Katarina Mamić prva pratilja Ličko-senjske županije.

Posebno sam sretna i ponosna što uspješno sa svojim timom šestu godinu za redom vodim ovaj izbor te što spajanjem zelene i plave Hrvatske nastojimo prezentirati ono najljepše što imamo u Hrvatskoj”, izjavila je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatska.

Alen Ljubić