Devetu godinu zaredom, lovrečki KAF, udruga fotografa-amatera organizira već tradicionalno nagradni foto-natječaj. Ovogodišnja tema natječaja je ‘Istria – terra magica ‘. 

Pozivaju se svi koji se amaterski ili profesionalno bave fotografijom da se prijave, jer je i ove godine fond nagrada bogat: najbolja fotografija po odluci žirija nagradit će se sa 1.500 kuna, druga sa 500, a autorica ili autor najbolje kolekcije imat će privilegiju koristiti Galeriju ‘Placa’ u Sv.Lovreču za promociju i samostalnu izložbu . Pokrovitelj je kao i svake godine Općina Sveti Lovreč. 

Prijave traju do posljednje minute u srpnju, tj. 31.7.’19. do 23:59. 
Stručni će žiri potom odabrati najbolje fotografije a svečanost proglašenja planirana je za Dan Općine , na blagdan Sv.Lovre, 10.08. u 20 sati. 
Uz proglašenje, predstavit će se u Galeriji i najbolje ocijenjeni fotografski radovi na natječaju, te će oni biti izloženi do kraja kolovoza. 
KAF Sv.Lovreč ove je godine navršio prvih 10 godina svog rada, a u njemu trenutno aktivno djeluje gotovo stotinu entuzijasta iz svih krajeva Istre, te je svakako i najbrojnija fotografska udruga u Istri. 

Pravilnik natjecanja možete pročitati ovdje:   link 
Sudjelovanje – prijava na natječaj može se ostvariti na 2 načina: 
– za gmail korisnike na ovom   linku 
–  za ostale slanjem fotografija i osobnih podataka na e-mail photocity19@gmail.com , uz navođenje potrebnih podataka, prema pravilniku  . 
Sudjelovanje u natječaju potpuno je besplatno! 

Darko Hrastovčak

Leave a Reply