Summer splash ljetne atrakcije odvesti će vas u svijet vodenih pustolovina

Za uvertiru vas čekaju posebni noćni vikend spektakli Late Night Rides s laserima i vatrometom

Ljeto nam se zahuktalo, a s njime i zabava! Fun Park Biograd kao uvertiru u posebne ljetne atrakcije uveo je Late Night Rides na dane 05.07 i 12.07.2019. od 19:00 do 24:00 sata

Radi se o noćnim vožnjama u specijalnom ambijentu koje će još dodatno ukrasiti i specijalni svjetlosni efekti laserima. Te dane sve posjetitelje čeka i popust od 10% na sve cjelodnevne ulaznice. U 21:30 poseban ambijent noćnih pustolovina dodatno će i začiniti i vatromet, a posjetitelje očekuju pjena partiji i gastro paketi po povoljnim cijenama.

Za pravo ljetno osvježenje tu su Summer Splash vodene atrakcije Fun Parka Biograd koje će vas odvesti u sasvim drugu dimenziju ljetnih avantura. Okupite ekipu i krenite u ludu zabavu kroz vodene pustolovine i nastavite u veselom i osvježavajućem ljetnom ritmu.

Pravi ljetni tuš priuštit će vam Atlantis, jedna od najpopularnijih atrakcija u svim vodećim svjetskim parkovima. Spustite se skupa sa svojim prijateljima ovim fantastičnim vodopadom i uživajte u osvježavajućem pljusku bazena!! Ili krenite u pravu pomorsku bitku u Piratskom zaljevu i obranite svoj brod, pošpricajte svoje protivnike i pazite na opasne vodene „sačekuše“, koje vas mogu dodatno osvježiti! Odlična zabava čeka sve uzraste i ekipe koje se sa svojim brodom mogu upustiti u pravi vodeni okršaj. Summer splash atrakcije Fun park Biograd vode vas u prave ljetne pustolovine kroz različite popularne teme.

Iskusite vožnju nemirnim gusarskim brodom Pirate Ship koji kao da upada između dva velika oceanska vala i opet se uzdiže gore. Primite se čvrsto za brod i uživajte u vožnji koja nije za ljude osjetljivog želudca. Ili možda je? Testirajte svoje granice!

Posebna vožnja, ovoga puta ne u autićima, nego u malim okruglim čamcima odlična je ljetna zabava! Sudarajte se brodićima i prskajte vodom jedni druge, jer tko je još suh napustio Fun park Biograd?! A za najmlađe tu su indijanski kanui koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Tematske cjeline u Fun Parku Biograd odvest će vas do avantura koje ste možda gledali na filmskim platnima; tu je Animal Kingdom-Jurski svijet gdje vas promatraju dinosauri, Western dio, svemirski dio, a najbolje virtualno putovanje svakako ćete doživjeti u XD Dark Ride-u. Krenite u jedinstveno virtualno iskustvo – na morsko, kopneno i svemirsko putovanje na kojem ćete moći po prvi puta doći licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima, a od nedavno tu je još luda vožnja “CARNIVAL” – najnoviji hit u virtualnom svijetu.

Što su prave ljetne zabave bez pjena party-a; odlična zabava nastavlja se i ovoga ljeta!! Tu su još i škole zumbe i naravno, igre sa animatorima, s kojima možete krenuti u veliku potragu za Fun park Biograd gusarskim blagom i nagraditi se kao pravi gusari. A one koji su rođeni u ovom ljetnom periodu sigurno će razveseliti i posebni rođendanski partiji na najzabavnijem mjestu na Jadranu uz lude vožnje, igre i rođendansku tortu!

Vesna Mitar