NAJBOLJE FRIZURE ZA KRATKU KOSU

Razmišljate o promjeni frizure? Pronađite inspiraciju za kratku kosu!

Što je zajedničko Charlize Theron, Miley Cyrus i Sharon Stone? Osim slave, povezuju ih i kratke frizure koje im savršeno pristaju. Budite odvažne poput njih i dajte šansu kratkim frizurama!

nivea-frizure-kratka-kosa

Kratka kosa – sad ili nikad!

Zaželjeli ste se promjene i razmišljate o šišanju na kratko? Ošišati dugu kosu na kratko nije laka odluka – trik je u tome da pronađete pravu frizuru za svoj oblik lica i tip kose. Ženama s kovrčavom kosom odgovarat će frizura koja uopće neće pristajati ženama s ravnom i tankom kosom, zato svakako pročitajte naše savjete prije nego se odlučite na veliki rez. Ukoliko vam nova kratka frizura ne bude odgovarala, jednostavno pričekajte da kosa ponovno naraste.

ZAŠTO JE OBLIK LICA BITAN PRI ODABIRU FRIZURE?

Ovisno o tome imate li okruglo, ovalno ili izduženo lice, pristajat će vam različite frizure. Iskusni frizer prilagodit će moderne kratke frizure vašem licu i tako se pobrinuti da vam savršeno pristaju!Previous

Okruglo lice

okruglo-lice
Okruglom licu pristajat će kratka pixie frizura koja ističe jagodice i oči. Savjet: Za maksimalan volumen, kosu osušite širokom četkom, s glavom obrnutom prema dolje, a na kraju upotrijebite NIVEA Volume Care pjenu za kosu.

Ovalno lice

ovalno-lice
Sretnice s ovalnim licem mogu nositi bilo kakvu frizuru. Zašto se ne biste poigrali s volumenom? Umasirajte u kosu malo pjene za kosu i osušite kosu bez četke.

Četvrtasto lice

cetvrtasto-lice
Ženama s četvrtastim licem pristajat će kratke frizure koje ublažavaju oštre crte lica. Idealan je bob ili lob s blagim kovrčama koje možete napraviti uz pomoć figara.

Srcoliko lice

srcoliko-lice-nivea
Dobra vijest za žene sa srcolikim licem: trend lob frizure savršene su za vas! Nosite ih sa šiškama koje će uravnotežiti okrugao oblik lica.

nivea.hr