Ako si ne možete priuštiti profesionalnu manikuru, ili jednostavno nemate naviku zalaziti u kozmetičke salone, brzo i jednostavno možete urediti svoje noktiće i sami kod kuće. Nova linija s-he stylezone lakova za nokte, te svih ostalih proizvoda potrebnih za pravilnu manikuru, pobrinula se da vam apsolutno sve bude pri ruci

A, evo i nekoliko savjeta za dobro odrađenu manikuru. Ukoliko već imate nalakirane noktiće, što temeljitije odstranite lak uz pomoć acetona i blazinica. Bez obzira na to jeste li odlučili urediti noktiće na rukama ili stopalima, svakako biste mogli izdvojiti malo vremena za toplu i veoma ugodnu kupku. Dovoljno je izdvojiti tek 10 minuta. Na taj ćete način omekšati kožu i nokte te olakšati cijeli postupak. Nakon kupke odstranite grube i tvrde dijelove na stopalima ako ste odlučili urediti nokte na stopalima, a posebnu pozornost pritom posvetite petama. Zatim obrišite stopala (ili ruke) ručnikom i nanesite hidratantnu kremu. Usput si možete priuštite i kratku masažu.

Uređivanje noktića započnite rezanjem predugih noktiju. Izbjegavajte šiljasti oblik i preduge nokte, radije njegujte umjerenu dužinu ili kratke nokte i lijepo zaobljen oblik. Posebnim štapićem pogurajte kutikule te rašpicom usavršite njihov konačan oblik. I na kraju, nanesite svoju vedru boju laka za nokte. Preporučljivo je staviti dva sloja laka za nokte. Najprije nanesite lak za nokte u boji i pričekajte da se osuši oko 2 minuta, a zatim nanesite i zaštiti lak za nokte koji će zaštititi boju i produžiti njezinu postojanost. Ukoliko ste uspjeli lakom za nokte nalakirati i malo kože pored noktiju, ne brinite. Odstranite te mrljice uz pomoć štapića za uši i acetonom.

Šarenilu koje nudi nova linija lakova za nokte brenda s-he stylezone u svim dm prodavaonicama teško ćete odoljeti. Možete se odlučiti za pastelne boje ili biserne varijante, pa sve do elegantnih ili neonskih, kričavih boja. S-he stylezone lakovi za nokte brzo se suše i imaju veliku postojanost!

dm-drogeriemarkt.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.