Sigurno uživanje na suncu? Uz malo pažnje – bez problema!

Znamo kako željeni ten nekada može predstavljati rizik za našu kožu. Već ste savladali osnove i naučili sve o kremama i sprejevima za zaštitu od sunca, zaštitnim faktorima, tipovima kože… No, kako je ponavljanje majka znanja odlučili smo vas podsjetiti na nekoliko detalja kako vam oni ne bi promakli te kako bi uvijek savršeno isplanirali svoje aktivnosti u mjesecima koji dolaze.

Prevencija – najbolji lijek
Svakako izbjegavajte sunce u periodima najjačeg zračenja – ako se želite izlagati sunčevim zrakama, učinite to prijepodne ili kasno poslijepodne te sa sobom svakako ponesite šešir i sunčane naočale provjerene kvalitete.

Važnost higijene
Prije nanošenja proizvoda za zaštitu od sunca, svakako očistite svoju kožu – tako ćete osigurati da vaša koža proizvode upije brže i učinkovitije.

Isprobajte proizvode za samotamnjenje
Možda možete postići željeni ten i bez izlaganja suncu. Isprobajte praktične proizvode za samotamnjenje i jednim potezom izbjegnite sunčeve zrake te pokažite oblacima i kiši kako vas ništa neće spriječiti u vašim planovima!


Ne zaboravite se hidratizirati
Uz brigu o periodu izlaganja suncu te svim preparatima koje planirate koristiti vrlo je lako zaboraviti na jednu vrlo jednostavnu, ali ključnu stavku – unos tekućine. Voda je najbolji partner u borbi protiv vrućina i sunca – bilo u boci ili na vašem licu.

Uz malo opreza i planiranja uživat ćete u blagodatima sunca zdravo i sigurno! dm-drogeriemark